320 millióért igazolhat Újpestről és a Lokitól az egyik lengyel topcsapat - ők a kiszemeltek

Lengyel lapértesülések szerint két NB I-es játékos is szerepel a lengyel Lech Poznan kívánságlistáján. Összesen akár 1 millió eurót is kifizethetnek az Újpest kapusáért és a DVSC szélsőjéért. 
Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 12:04
Lengyel lapértesülések szerint két NB I-es játékos is szerepel a lengyel Lech Poznan kívánságlistáján. Összesen akár 1 millió eurót is kifizethetnek az Újpest kapusáért és a DVSC szélsőjéért. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 12:04

A tenpoznan.pl azt tekintette végig, kik lehetnek az egyik legnevesebb lengyel klubcsapat, a Lech Poznan téli kiszemeltjei, azok után, hogy a 7-szeres bajnokcsapat aligha zár majd túl  jó idényt. A Lech ugyan épp szerdán győzte le 1-0-ra nagy riválisát, a bajnoki címért küzdő Legia Varsót, de lemaradása így is 16 pont az éllovasok mögött, jó esetben az El-indulást jelentő 4. pozícióba érhet majd oda a poznani gárda.

Emiatt a csapatnál a nyáron nagy átalakulás lehet, és a portál szerint a keretbe akár két NB I-es kiszemelt is érkezhet.

Egyikük az a Filip Pajovic, aki az NB I egyik legkevesebb gólját kapó csapata, az Újpest hálóőre (a lilák és a Ferencváros csak 21-21 alkalommal kapituláltak az idényben). A szerb, de már magyar állampolgársággal is rendelkező hálóőr kapcsán kiemeli a cikk, hogy 13 alkalommal gólt sem kapott, a bajnokságban jelenleg talán a legjobb kapusnak tartják - "jobbnak, mint Dibusz Dénest" - az NB I-ben, kiválóak a reflexei és lábbal is nagyon magabiztos, ami a szerző szerint máris előnyt jelent a sokat bírált bosnyák Lech-kapushoz, Jasmin Burićhoz képest.

Megjegyzik, hogy Pajovic ára 400 ezer euró körül mozoghat, ami abszolút kifizethető a Lech számára.

A másik NB I-es jelöltje a lengyel csapatnak a cikk szerint Varga Kevin, a DVSC 23 éves szélsője. Bár megjegyzik, hogy ez a szezonja gyengébb, mint az előző volt, a 28 meccsen szerzett 4 gólja nem túlságosan kiemelkedő, de ennél sokkal több potenciál van a magyar támadóban a lengyelek szerint. A labdavezetési és kezelési képességét, az 1 az 1 elleni szituációk megoldását és a technikai adottságokat, így a cselezőkészséget emelik ki Varga erősségeként. Hozzáteszik, hogy talán amiatt is esett vissza Varga produkciója, mert sokszor nem a kedvenc és leghatékonyabb posztján, balszélsőként játszott.

4-600 ezer euróra becsülik az ő értékét, ami szintén nem okozna gondot a Lechnek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz