Fotó: ujpestfc.hu

Újpest: Török másodosztályból kiesett csatárral erősítettek az utolsó őszi fordulókra - hivatalos

Az Újpest a 20 éves Peter Ambrose-zal erősítette meg támadósorát, a játékos már ősszel segítségére lehet a csatárhiánnyal küzdő lila-fehéreknek.
Budai László 2022. november 3., csütörtök 11:05
Fotó: ujpestfc.hu
Az Újpest a 20 éves Peter Ambrose-zal erősítette meg támadósorát, a játékos már ősszel segítségére lehet a csatárhiánnyal küzdő lila-fehéreknek.
Szerző: Budai László 2022. november 3., csütörtök 11:05

Peter Ambrose személyében húszéves nigériai csatárral erősített az Újpest - jelentette be a klub hivatalos honlapján. A fiatal támadó az előző szezonban a török másodosztályú Balikesirspor játékosa volt, 12 bajnokin egy gólig és egy gólpasszig jutott, együttese a szezon végén utolsó helyezettként kiesett a harmadik vonalba. A futballistának azóta nem volt klubja, így szabadon igazolhatóként szerződött a csatárhiánnyal küzdő újpestiekhez, akiket értelemszerűen már az utolsó három őszi fordulóban is segíthet.

Érdekesség, hogy Ambrose az előző szezonban együtt játszott egy korábbi újpesti légióssal, Foxi Kethevoamával, aki a lila-fehérek mellett a Diósgyőrt és a Kecskemétet is erősítette hazánkban.

Olvastad már?
Drasztikus lépés a Honvédnál: Bezárják a Bozsik Arénát!
Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz