Több klub is hívja a Puskás Akadémia válogatottját - így áll az ügye

Nem akar visszatérni Magyarországra a hazai foci egyik legnagyobb reménysége.
Dudás Gábor 2017. június 20., kedd 18:32
Nem akar visszatérni Magyarországra a hazai foci egyik legnagyobb reménysége.
Szerző: Dudás Gábor 2017. június 20., kedd 18:32

Sallai Roland kapcsán egy olasz lap szellőztette meg, hogy a Palermóban kölcsönben futballozó magyar válogatott támadó távozik klubjától, és hogy egy komoly kérője is van külföldről. A cikk szerint az is kizárható, hogy Sallai visszatérjen az NB I-be.

 

A csakfoci.hu a játékos képviselőjét, a görög Makis Zapatinast kereste meg, aki röviden beszélt a fiatal futballista lehetséges klubváltásáról.

Szavaiból kiderült, hogy Sallai aligha tér vissza klubjához, a Puskás Akadémiához, mindenképpen külföldön folytatná pályafutását, de nem valószínű, hogy a Serie B-be süllyedt szicíliai csapatnál.

- Több klubbal is zajlanak a tárgyalások Roland sorsáról. Június 30-ig a Palermóhoz köti a kölcsönszerződése, utána tud majd váltani. Még tartanak az egyeztetések. A célunk az, hogy Roland továbbra is külföldön folytassa pályafutását. Ehhez persze még a játékos klubjával, a Puskás Akadémiával is egyeztetnünk kell, de egyelőre korai lenne konkrétumokról, akár klubokról, akár országokról beszélni. Olaszországban nagyon elégedettek voltak vele, komoly potenciál van a játékában, nagy tehetségnek tartják, ráadásul gólt is szerzett a Serie A-ban, ami rengeteg pozitív kritikával járt – nyilatkozta honlapunknak a FIFA-licences játékosügynök.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz