Tarolt a Vidi, a Honvéd és a légiósok - itt a forduló válogatottja

Az OTP Bank Liga első tavaszi fordulója után az Újpestet 5-1-re kiütő Videotonból, valamint az MTK-t legyőző Honvédból kerültek be a legtöbben a forduló válogatottjába. A kezdőben hét légióst találunk.
Privacsek András 2017. február 20., hétfő 14:44
Az OTP Bank Liga első tavaszi fordulója után az Újpestet 5-1-re kiütő Videotonból, valamint az MTK-t legyőző Honvédból kerültek be a legtöbben a forduló válogatottjába. A kezdőben hét légióst találunk.
Szerző: Privacsek András 2017. február 20., hétfő 14:44

A 20. forduló válogatottja:

Danilovics (DVSC) - King (Honvéd), Koch (FTC), Balogh B. (Mezőkövesd) - Hadzic (Videoton), Hidi (Honvéd), Vogyicska (MTK), Molnár (Mezőkövesd) - Lazovics (Videoton), Scsepovics (Videoton), Lanzafame (Honvéd)

Braniszlav Danilovics (DVSC)
Nem dolgoztatták meg a Ferencváros támadói, de kevés munkáját hiba nélkül látta el. A veszélyes beadásokra rendre jól jött ki, az első félidőben jól zárta a szöget Radó kemény lövésénél, a hajrában pedig Hüsing közeli próbálkozásánál állt jó helyen.

George Ikenne-King (Honvéd)
Rengeteget futott, tökéletesen megoldott a védekező feladatát és a támadásokat is hatékonyan segítette.  Az első gól előtt ő adta a gólpasszt Lanzafaménak.

Julian Koch (Ferencváros)
A Fradi újonca megoldotta a feladatát, kemény volt, határozott. A passzainak 80 százaléka saját emberhez ment és szerzett 11 labdát.

Balogh Béla (Mezőkövesd)
A kövesdiek egyik legjobbja volt, szinte nem volt eladott labdája.  Ő szerezte fejjel csapata vezető találatát.

Anel Hadzic (Videoton)
Rengeteget dolgozott, jól használta ki fizikai adottságait, a párbajok 80 százalékát megnyerte, nem mellékesen pedig ő egyenlített.

 

Hidi Patrik (Honvéd)
Kiválóan mozgatta a csapatát, 92 százalékos pontossággal passzolt és 80 százalékban megnyerte a párharcait, ami mindkettő remek mutató.

Vogyicska Bálint (MTK)
A 18 éves középpályás csapata legjobbja volt. Támadó felfogásban futballozott és több mint 85 százalékos pontossággal passzolt.

Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Szivics leghatékonyabb játékosa volt, végig kapura veszélyesen futballozott. Előbb kiosztott egy szép gólpasszt, majd találatával végleg lezárta a meccset.

Danko Lazovics (Videoton)
Kiválóan szolgálta ki a társait, ezúttal két nagyon fontos gólpasszal járult hozzá csapata győzelméhez.

Marko Scsepovics (Videoton)
Nálunk ő a forduló játékosa. Ellenállhatatlanul futballozott az Újpest ellen, kiosztott két gólpasszt és rúgott két gólt.

Davide Lanzafame (Honvéd)
Az MTK elleni mérkőzés embere volt.  Végig gólratörően játszott, ötször próbálkozott lövéssel, ő szerezte a nagyon fontos vezető találatot.

A forduló cseréje:

Stipe Bacelic-Grgic (Mezőkövesd)
Bő félórát játszott, de így is jelentősen hozzájárult csapata sikeréhez.  Kétszer talált kaput, abból az egyik gól lett.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)

Csapata az első pillanattól a győzelemre játszott. Kevés lehetőséget adtak az MTK-nak, az ellenfél kapuja előtt pedig rendkívül hatékonyak voltak.

Az utolsó utáni órák hazai átigazolási hírei - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz