Fotó: molfehervarfc.hu

Szabics: "Mindenki azzal foglalkozik, hogy mennyi hiányzónk van", Stöger: "Nagy mérkőzés vár ránk" - ezt várják az edzők

Így várják az edzők a MOL Fehérvár FC-Ferencváros rangadót.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 11:50
Fotó: molfehervarfc.hu
Így várják az edzők a MOL Fehérvár FC-Ferencváros rangadót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 11:50

NB I, 2. forduló

MOL Fehérvár FC-Ferencváros, 20:00

Szabics Imre (Vidi): – Kicsit úgy éreztem az elmúlt napokban, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy mennyi hiányzónk van, kik azok a játékosok, akik nem tudnak pályára lépni a Ferencváros ellen. Tény, sok hiányzónk van, de én ezt most átfordítanám, és szeretnék azokról beszélni, akik a rendelkezésünkre állnak. Ők ugyanis legjobb tudásuk szerint készültek fel a rangadóra, mi pedig a szakmai stáb többi tagjával együtt maximálisan hiszünk bennük! A megoldásokra törekszünk és teljesen biztos vagyok benne, hogy akárki is kap majd szerepet kezdőként, vagy csereként, az mindent megtesz azért, hogy legyőzzük az ország jelenleg legmagasabban jegyzett csapatát! A jó eredmény elérésében természetesen nagy szerepe lehet szurkolóinknak is. Köszönjük, hogy a szezon során eddig is végig mögöttünk voltak, biztosan remek hangulat lesz majd szerda este is a stadionban, igyekszünk ezt az atmoszférához méltó teljesítménnyel meghálálni. (molfehervarfc.hu)

Peter Stöger (FTC): – A frissességgel nem lehet gondunk, hiszen az utóbbi napokban azok a játékosok, akik az elmúlt mérkőzéseken nagyobb terhelést kaptak, azokat igyekeztünk pihentetni. Nagy mérkőzés vár ránk, de úgy érzem, a játékosaim a megfelelő formában várják a szerda esti összecsapást. Idegenben sosem könnyű a fehérváriak ellen játszani, főleg mivel az egyik fő bajnoki riválisunkról beszélünk, jó játékosaik vannak. Természetesen a csapatom a maximumot fogja nyújtani a pályán, jó mérkőzést várok. (fradi.hu)

Olvastad már?
Nikolics a Fradiról: "Ez a meccs sem lesz fontosabb, mint a Sopron elleni volt" - dominálni akar a Vidi a rangadón
A góltalanul sikerült első öt bajnoki miatt egyáltalán nem görcsölt a Vidi támadója, hiszen akkor is előfordultak ilyen periódusok, amikor gólkirályi címeket szerzett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz