Fotó: pfla.hu

Supka: “Agresszív csapattal találkozunk”, Monizék Kispest után Újpestet is bevennék - edzői várakozások

Így várják az NB I-es vezetőedzők a két szombati bajnokit, a Kecskemét-Mezőkövesd és az Újpest-Zalaegerszeg összecsapást.
Budai László 2022. augusztus 13., szombat 15:20
Fotó: pfla.hu
Így várják az NB I-es vezetőedzők a két szombati bajnokit, a Kecskemét-Mezőkövesd és az Újpest-Zalaegerszeg összecsapást.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 13., szombat 15:20

KTE-Mezőkövesd 18.00

Szabó István (KTE): - A csapat hangulatának nagyon jót tett, hogy idegenben is pontot tudtunk szerezni. Így a hazaút is sokkal jobban telt, pozitívan készülhetünk a Mezőkövesd elleni meccsre. Szeretünk hazai pályán, saját közönségünk előtt játszani. Benne vagyunk a szombat-szombat bajnoki ritmusban, így a menetrendszerű munka nem változott, amit a hétre terveztünk, azt meg tudtuk valósítani. Bízom benne, hogy hazai pályán örömet tudunk szerezni a drukkereknek és saját magunknak is, szeretnénk itthon tartani a pontokat. Egy megtervezett, okos csapatjátékkal kell a pontokért harcba szállnunk.

Supka Attila (Mezőkövesd): - Ezen a héten megpróbáltuk kijavítani azokat a hibákat a játékunkban, amelyek a Kisvárda elleni mérkőzésen kijöttek. Bízom benne, hogy mindenki a megbeszéltek szerint fog pályára lépni a Kecskemét ellen és jó eredményt fogunk elérni.

Masszív és agresszív csapattal fogunk találkozni szombaton, akik nagyon jól védekeznek és a labdaszerzéseket követően gyorsan mennek át támadásba.

Elöl magas játékosai vannak a Kecskemétnek, akik jól fejelnek, ezért nagyon figyelnünk kell a beívelésekre. Ha kontrollálni tudjuk a mérkőzést, a saját játékunkat tudjuk játszani és kihasználjuk azokat a hibapontokat, amelyek előfordulnak ellenfelünk védekezésében, akkor pontokat szerezhetünk az újonc otthonában. Fontos, hogy feljavuljunk az Újpest és a Kisvárda elleni találkozókhoz képest és megtaláljuk azokat az erősségeinket, amelyek az edzőmeccseken jellemeztek bennünket. Sajnos vannak nehézségeink, Vadnai, Qaka és Lukic hosszabb ideje sérüléssel bajlódik, Molnár és Besirovic most kezdi utolérni magát, míg a héten Jurinának is voltak problémái, de bízunk benne, hogy ettől függetlenül eredményesek leszünk szombaton. (kecskemetite.hu)

Újpest-ZTE 20.15

Csongvai Áron (Újpest, játékos): - Nagy változásokon ment át a csapat, több fontos játékost is elvesztettünk, akiknek a pótlásán még dolgozni kell. Úgy gondolom, hogy a felkészülési időszakban amit lehetett, azt megtettük, hogy korrigálni tudjuk. A csapat jó munkát végzett, akár a táborban, akár itthon.

Még ha nem is vagyunk a kezdésnél 100%-osak, de elértünk egy olyan szintet, amivel harcképesek tudunk lenni. Felkészültek vagyunk, van meccstervünk, jó az egység és fel tudunk állni a pályára egy kész ötlettel. Nem lesz gond idén, de munka még mindig van.

(ujpestfc.hu)

Ricardo Moniz (ZTE): - Hasonló mérkőzés vár ránk, mint a Honvéd ellen. Most is egy nagy múltú klub ellen lépünk pályára, idegenben. Az Újpest mindent meg fog tenni a sikerért, hisz még nem nyertek az idén. Hozzá kell tennem, hogy mindkét mérkőzésen megvoltak a lehetőségeik, hogy megnyerjék a találkozókat. Nekik és nekünk is fontos mérkőzés lesz. A fiúk az előző két hétben nagyon keményen dolgoztak, jó állapotban vannak és győzni szeretnénk Újpesten. (ztefc.hu)

Olvastad már?
Interjú Batik meglepő klubváltásáról: "Az első Puskás-meccsemen sokkal jobban játszottam, mint a Honvédban"
A teljes magyar futballközvéleményt váratlanul érte, amikor egy nappal az NB I rajtja előtt a Honvéd kirakta a keretéből Batik Bencét, a kispestiek csapatkapitányát. A 28 éves védő azonban villámgyorsan talált magának csapatot, sőt, kezdőként debütált a Puskás Akadémiában. Úgy érzi, most van a legjobb korban és Felcsúton pályafutása legsikeresebb időszaka várhat rá. Batik nem haragszik a Honvédra, de nem tudja, hogy a hét edzőváltás két és fél év alatt jót tett-e a csapatnak. A védő érmeket és kupákat szeretne gyűjteni új klubjával. Interjú Batik Bencével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz