Súlyos büntetést kapott a Diósgyőr, de szurkolói miatt fizet a Vidi és a Loki is

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 15-i ülésén több NB I-es klubot pénzbüntetéssel sújtott szurkolói magatartásért - számol be az mlsz.hu.
Csakfoci Admin 2018. március 15., csütörtök 17:52
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 15-i ülésén több NB I-es klubot pénzbüntetéssel sújtott szurkolói magatartásért - számol be az mlsz.hu.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 15., csütörtök 17:52

NB I

– A FEB a Videoton FC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) és szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért („huhogás”)  1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Videoton FC–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Fehérvárt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) és mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a DVSC–Újpest  mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt  szurkolóinak  másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

– Pénzügyőr 12 és  Hódmezővásárhely 10 ezer forint

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz