Fotó: www.pfla.hu

Újabb NB I-es csapat vinné a Puskás szélsőjét

Információink szerint jó eséllyel előfordulhat, hogy a DVTK után a másik élvonalbeli borsodi klubhoz, a Mezőkövesd Zsóry FC-hez igazol Kiss Tamás.
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 11., kedd 15:16
Fotó: www.pfla.hu
Információink szerint jó eséllyel előfordulhat, hogy a DVTK után a másik élvonalbeli borsodi klubhoz, a Mezőkövesd Zsóry FC-hez igazol Kiss Tamás.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 11., kedd 15:16

Továbbra is kérdéses, hol folytatja pályafutását a Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott szélsője, Kiss Tamás, aki az előző idényben 26 NB I-es bajnokin két gólpasszig jutott a Diósgyőr kölcsönjátékosaként, a szezont követően pedig a miskolci klub képviselői hangsúlyozták, hogy szívesen megtartanák végleg a 19 éves labdarúgót.

Kisst a DVTK-n kívül az élvonalbeli újonc Budafoki MTE is szívesen látta volna soraiban, a csakfoci.hu információi szerint pedig a játékosnak ezúttal újabb kérője akadt. Úgy tudjuk,

nagy esély van arra, hogy a korábban a Haladásnál is megforduló szélvészgyors szélső a Mezőkövesd Zsóry FC-ben folytatja karrierjét.

Az U21-es válogatott játékos 16 évesen mutatkozott be az élvonalben a Haladás játékosaként a 2016/17-es idényben, majd a következő szezonban még több játéklehetőséget kapott a vasiaknál és ezt négy góllal meg is hálálta. Ezt követően a Puskás Akadémiához igazolt, ahol első évében 30 meccsen 3 gól és 2 assziszt volt a mutatója, majd az előző kiírásban a tavaszt a DVTK-nál töltötte.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz