NB I: Újabb magyar játékos merült fel a DAC-nál

Információink szerint a Puskás Akadémia felkínálta a dunaszerdahelyieknek Prosser Dánielt, aki az ősszel Sepsiszentgyörgyön szerepelt.
Nyikes Zoltán 2019. január 14., hétfő 20:11
Információink szerint a Puskás Akadémia felkínálta a dunaszerdahelyieknek Prosser Dánielt, aki az ősszel Sepsiszentgyörgyön szerepelt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 14., hétfő 20:11

A csakfoci.hu információi szerint a Puskás Akadémia felkínálta a DAC Dunaszerdahelynek Prosser Dánielt, a felvidéki klub pedig nyitott is a játékos leigazolására, ám egyelőre még nem született végleges döntés.

A huszonnégy éves játékos jelenleg a Puskás Akadémia spanyolországi edzőtáborában készül a tavaszi szezonra, ám úgy tudjuk, akárcsak az előző fél évben, úgy ezúttal sem marad Felcsúton. Prosser az őszi idényt a román élvonalbeli Sepsi OSK-nál töltötte, de csupán két bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó Kalmár Zsolt, Vida Máté, Vida Kristopher és Csóka Dániel után az ötödik magyarországi játékosa lehet a dunaszerdahelyi gárdának.

A felvidéki csapatnál zajlik az élet a téli átigazolási szezonban: több mint kétmillió euróért távozott az elefántcsontparti támadó, Vakoun Bayo, az érkezők listáján pedig Csóka és Karsten Ayong neve szerepel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz