Ezekkel a gólokkal verte a Puskás Akadémia a Dinamót - videó

A Puskás Akadémia Szécsi Márk és Madarász Márk góljával fordította meg az Európa Ligában majd tavasszal is szereplő Dinamo Kijev elleni edzőmérkőzést.
Budai László 2018. február 6., kedd 10:55
A Puskás Akadémia Szécsi Márk és Madarász Márk góljával fordította meg az Európa Ligában majd tavasszal is szereplő Dinamo Kijev elleni edzőmérkőzést.
Szerző: Budai László 2018. február 6., kedd 10:55

A felcsútiak szép eredményt értek el felkészülési találkozón, hiszen 3-2-re nyertek a kijevi Dinamo ellen. Az összecsapás után a két főszereplő nyilatkozott a klubhonlapnak, de az alábbi videón a gólok is megtekinthetők:

- Hála istennek, sikerült betalálnom, és gólpasszt is adnom – kezdte Szécsi. - Ilyen csapat ellen nagyszerű érzés játszani, hiszen az ellenfelünk még az EL-ben is szerepel.

Jó volt megtapasztalni, hogy nem sok különbség volt a két együttes között. Nyertünk is, ez is mutatja, hogy sikerült felszívni magunkat, és egy ilyen komoly csapatot is meg tudunk verni.

Madarászt több poszton is bevetheti Pintér Attila vezetőedző, a játékos a középpályán mindenhol jól érzi magát.

- Ez a támadó középpályás poszt nem idegen tőlem, inkább ennek mondom magam, mint védekezőnek. De úgy érzem, az utóbbit is jól meg tudom oldani. Jól halad a csapat a felkészülésben, mindenképp készen állunk majd az első tétmeccsre - mondta Madarász.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz