NB I: Megérkezett a Puskás Akadémia 11. légiósa – hivatalos

Szlovén válogatott játékossal erősített az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia. Dejan Trajkovski két és félévre írt alá a Pintér Attila által irányított csapatnál.
Csakfoci Admin 2018. január 22., hétfő 12:42
Szlovén válogatott játékossal erősített az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia. Dejan Trajkovski két és félévre írt alá a Pintér Attila által irányított csapatnál.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 22., hétfő 12:42

Két és féléves szerződést kötött Pintér Attila csapatával a korábban a holland első osztályban érdekelt FC Twente balhátvédje, Dejan Trajkovski – jelentette be a felcsúti egyesület a hivatalos honlapján.

A 25 éves, szlovén labdarúgó szülőhazájában a Mariborban kezdte pályafutását, majd a 2015/16-os idényben az NK Domžale csapatát erősítette. Innen igazolt egy év kölcsönjáték után Hollandiába.

Nagyon örülök, hogy a magyar első osztályban is lehetőséget kapok bizonyítani. 2012-ben jártam itt először a válogatottal, és vártam, hogy visszatérhessek. Honfitársam is mesélt a magyar vendégszeretetről, és arról, milyen jól érzi magát a Puskás Akadémiánál. Hollandiában már hozzászoktam, hogy távol játsszak a hazámtól, úgyhogy ezzel itt sem lesz gond – nyilatkozta Dejan rögtön a szerződés aláírása után.

Dejan ötszörös U20-as, tizennyolcszoros U21-es válogatott védő és egyszer már tagja volt a felnőtt nemzeti együttesnek is. Érkezésével a jelenlegi keretben 11-re nőtt a felcsúti légiósok száma.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz