NB I: Klubcsúcsra készül a Puskás, Csizmadiát nem lepte meg a felcsútiak 2. helye - ezt várják az edzők

Ha a Puskás Akadémia legyőzi a Budafokot is, új klubrekordot állítana fel a zsinórban megnyert öt bajnokival. Supka Attila Pakson stabilizálná a Kisvárda védelmét. Edzői várakozások.
Privacsek András 2021. február 21., vasárnap 13:08
Ha a Puskás Akadémia legyőzi a Budafokot is, új klubrekordot állítana fel a zsinórban megnyert öt bajnokival. Supka Attila Pakson stabilizálná a Kisvárda védelmét. Edzői várakozások.
Szerző: Privacsek András 2021. február 21., vasárnap 13:08

Budafok - Puskás Akadémia, 14:30

Csizmadia Csaba (Budafok): - A tavaszi szezon kezdete óta nem volt még olyan, hogy egy teljes hét rendelkezésünkre állt a munkához. Ez most minden szempontból jól jött, hiszen megerőltető időszakon van túl és hasonlóan sűrű periódus előtt áll csapatunk. Azért is érzem hasznosnak, hogy több idő jutott az edzésmunkára, mert januárban új játékosok érkeztek hozzánk, akikkel eddig nem sok időnk volt begyakorolni bizonyos taktikai elemeket. A Budapest Honvéd elleni győzelem után két nap pihenőt kaptak a srácok, kedd óta pedig teljes erőbedobással készülünk a hétvégére. Abban bízom, hogy az eredmény szempontjából mindenképp más mérkőzés lesz, mint a novemberi 0-3. A felcsútiak játékosállományuk minőségének megfelelően szerepelnek, engem nem lep meg, hogy a tabella második helyén állnak. Ettől függetlenül sokszor bizonyítottuk már, hogy ha odatesszük magunkat és képesek vagyunk 90 percen keresztül koncentrálni, akkor bárkivel képesek vagyunk felvenni a versenyt. (budafokimte.hu)

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): - Véletlenül se becsüljük le a riválist. A Budafok nem könnyű ellenfél, stabil a védekezésük, a támadóik nagyon gyors, veszélyes játékra képesek – erre a játékosaink figyelmét is külön felhívtuk. Minden megmozdulásukra oda kell figyelni, ugyanolyan fegyelmezetten, ugyanakkora koncentrációval kell futballoznunk, mint a bajnokság élcsapatai ellen. Nagyon örülök a jó formának –most az a feladatunk, hogy ezt az állapotot stabilizáljuk. Őszintén remélem, a szezon végén még hosszabb nyerő szériáról beszélhetünk majd. (pfla.hu)

Paks - Kisvárda, 17:00

Ádám Martin (a Paks támadója): - Rettentően kellene a győzelem, hiszen újra egy nagyon fontos meccs előtt állunk a bajnokságban. A tabella alapján pedig mindenképpen az, hogy elöl tudjunk maradni. Nem számítok egy egyszerű meccsre, és egészen biztos, más kilencven perc lesz, mint az első találkozásunk alkalmával. A Kisvárda egy kellemetlen ellenfél, elöl-hátul agresszívak, így igazán kemény összecsapás várható. Bele kell állnunk, meg kell csinálnunk, hozni kell a játékunk és a fontos három pontot. (paksifc.hu)

Supka Attila (Kisvárda): - Három ponttal szeretnénk kijönni a meccsből. Arra kell koncentrálnunk, hogy ami nálunk jól működik, leszámítva, az utolsó két-három meccset, amikor gólokat kaptunk, az nálunk rendben legyen. Ha a védekező részt megoldjuk, akkor az előrejátékban lesz annyi erő, hogy gólt, gólokat rúgjunk. (kisvardafc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz