NB I: Aranylabdás játékos látogatta meg a Puskás Akadémiát - a Fradi-meccsen is ott lesz

Hriszto Sztoicskov Tóth Balázs klubigazgatóval, és honfitársával, a felcsútiak NB I-es csapatában szereplő Kamen Hadzsievvel is találkozott.
Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 10:45
Hriszto Sztoicskov Tóth Balázs klubigazgatóval, és honfitársával, a felcsútiak NB I-es csapatában szereplő Kamen Hadzsievvel is találkozott.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 10:45

Az 1994-es világbajnokság gólkirálya és ugyanazon év aranylabdása, Hriszto Sztoicskov szombaton délután akadémiánkra látogatott - jelezte a Puskás Akadémia hivatalos oldala, a pfla.hu. Minden idők legjobb bolgár labdarúgója az Egyesült Államok legnagyobb latin nyelvű sportcsatornája, a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán hazánkban forgató Univision képviseletében, Kovács Barnabás volt barcelonai főkonzul társaságban érkezett Felcsútra.

Sztoicskov Puskás Akadémián tett látogatása során találkozott Tóth Balázs klubigazgatóval, illetve honfitársával, bolgár légiósunkkal, Kamen Hadzsievvel, és a helyszínen nézi meg a vasárnapi Ferencváros-Puskás Akadémia bajnoki labdarúgó mérkőzést.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz