Nagytakarítás Felcsúton: Magyar válogatott játékost is elküldenek

Három futballista is távozik a Puskás Akadémiától a csakfoci.hu információi szerint: két egy magyar és egy külföldi játékossal is szerződést bont az NB I utolsó előtti helyén álló klub.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 29., szerda 9:49
Három futballista is távozik a Puskás Akadémiától a csakfoci.hu információi szerint: két egy magyar és egy külföldi játékossal is szerződést bont az NB I utolsó előtti helyén álló klub.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 29., szerda 9:49

Honlapunk értesülései szerint a nyári átigazolási hajrá előtt három játékosától is megválik a Puskás Akadémia: Márkvárt Dáviddal, Molnár Gáborral és Ulysse Diallóval is szerződést bont a felcsúti klub.

A legnagyobb meglepetés talán Márkvárt távozása, hiszen a lassan 24 éves középpályás 2015-ös érkezése óta alapembernek számított csapatánál, mind az NB I-ben, mind az NB II-ben, az előző idényben is 25 bajnokin játszott. Márkvárt 2017-ben lett először válogatott és háromszor is viselhette tavaly a címeres mezt.

Molnár még Pintér Attilával "együtt" került Mezőkövesdről Felcsútra, a fiatal szélső tavaly 26, idén - Márkvárthoz hasonlóan - 4 NB I-es találkozón kapott szerepet, de összesen csak két gólja volt Puskás-mezben a szélsőnek. Értesüléseink szerint Molnárért a Mezőkövesd és a DVTK is "bejelentkezett". Az ugyancsak a volt szakvezető kérésére leigazolt mali Diallo az előző idényben 7, a jelenleg zajló szezonban pedig egy gólt szerzett, de rá sem tart igényt a klubvezetés, illetve Benczés Miklós vezetőedző. A Puskás Akadémia hat forduló alatt két pontot szerezve az OTP Bank Liga 11., azaz utolsó előtti helyén áll jelenleg.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz