Hivatalos: Panamai válogatott csatárral erősített a Puskás Akadémia

A 29 éves játékos Európában megfordult a portugál Estorilban és Pacos Ferreirában, valamint a ciprusi Omonia Nicosiában is.
Nyikes Zoltán 2019. március 11., hétfő 15:37
A 29 éves játékos Európában megfordult a portugál Estorilban és Pacos Ferreirában, valamint a ciprusi Omonia Nicosiában is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 11., hétfő 15:37

Hivatalos oldalán jelentette be az NB I kilencedik helyén álló Puskás Akadémia, hogy június 30-ig szóló szerződést írt alá az amerikai születésű, háromszoros panamai válogatott Antonio Taylor.

A Long Beach-i születésű, 29 éves gólfelelős eddigi pályafutása során szerepelt többek között a New York City FC és a New England Revolution színeiben; Európában játszott az Estorilban, az Omonia Nicosiában, valamint a Pacos Ferreirában is – írja a pfla.hu.

Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és jól menedzselt klubhoz igazolhattam, mint a Puskás Akadémia. Az első naptól kezdve remekül érzem magam, és nagyon örülök, hogy megfeleltem a próbajátékon, s segíthetek a csapatnak céljai elérésében.

Csatárként nem lehet más dolgom, mint hogy gólokat lőjek és gólpasszokat adjak, és ezzel járuljak hozzá a győzelmekhez. Egyelőre csak arra koncentrálok, hogy ez megtörténhessen, de ha szerződésem lejárta után számítanak rám, szívesen maradok, Magyarország csodálatos hely – nyilatkozta a klubhonlapnak az új csatár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz