"Ehhez a magyar csapatok nincsenek hozzászokva" – a bombázó szerint ez a Puskás titka

A tavaszi nyitófordulóban parádés gólt szerző Urblík szerint a felcsúti csapat mindenki ellen támadófocit fog játszani.
Nyikes Zoltán 2019. február 8., péntek 19:19
A tavaszi nyitófordulóban parádés gólt szerző Urblík szerint a felcsúti csapat mindenki ellen támadófocit fog játszani.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 8., péntek 19:19

A honlapunkon is megmutattuk az NB I-es tavaszi nyitóforduló legszebb gólját, amit a Puskás Akadémia játékosa, Urblík József jegyzett a MOL Vidi FC elleni 3-0-ra megnyert összecsapáson. A felvidéki középpályás ezúttal a felcsúti klub hivatalos oldalán idézte fel a gyönyörű találatot, amivel kapcsolatban elmondta, hogy elég gyakran visszanézte már azóta, mert ilyen szép gólt talán még nem is lőtt a karrierjében.

Fontos volt, hogy megszereztük a vezetést, de azzal még nem volt megnyerve a meccs, ugyanúgy játszottunk tovább a 90. percig és megérdemelten győztünk. Jobb edzeni úgy, hogy hétvégén győztünk, ez segített a heti munkában

– tette hozzá Urblík.

A bártfai születésű labdarúgó arra a kérdésre, hogy mi változott az őszhöz képest, amitől nagyobb a játékosok önbizalma, azt válaszolta, hogy fizikailag mindenki jobban felkészült.

- Kilencven percig tudunk hajtani, ehhez a magyar csapatok nincsenek hozzászokva – mondta, majd a következő, Budapest Honvéd elleni bajnokira is kitért.

Mindegyik csapat ellen ugyanúgy fogunk felállni, a Honvéd ellen is támadófocit fogunk játszani és el akarjuk hozni a három pontot.

Urblík az interjú végén hozzátette, hogy a Honvéd már megszokta, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadion az ideiglenes hazai pályája, néhány meccset már lejátszott ott, ugyanúgy rengeteg szurkoló lesz mellettük, azt pedig reméli, hogy sokat tud próbálkozni a hétvégén is, és fog még olyan gólt lőni, mint a Vidinek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz