Fotó: www.pfla.hu

A felcsúti tréner: "Amilyen formában vagyunk, két hét után tudna játszani a csapat"

Hornyák Zsolt elmondása szerint a Puskás Akadémiánál próbálják betartani az összes egészségügyi szabályt, minden hetet teszteléssel kezdenek a biztonság kedvéért.
Nyikes Zoltán 2020. május 4., hétfő 18:48
Fotó: www.pfla.hu
Hornyák Zsolt elmondása szerint a Puskás Akadémiánál próbálják betartani az összes egészségügyi szabályt, minden hetet teszteléssel kezdenek a biztonság kedvéért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 4., hétfő 18:48

Hétfőtől kezdve a Puskás Akadémiánál is a közös felkészülés váltotta az eddigi egyéni edzéseket, s a reggeli koronavírus-tesztet követően az első csapat tagjai újra együtt tréningeztek. A felcsútiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt pozitívan várja az újrakezdést, úgy látja, együttesének bőven elég a hátralévő felkészülési időszak a bajnokságig.

– Jó tempóban zajlott a munka, a csapat egy napot sem pihent, amióta a koronavírus-járvány megállította a fociéletet, tehát hat hete jó kondiban vannak a játékosok, azt is lehet mondani, hogy egy téli felkészülés után vagyunk. Próbáljuk betartani az összes egészségügyi szabályt, minden hetet teszteléssel kezdünk a biztonság kedvéért, hála istennek a környezetünkben mindenki egészséges, ez a legpozitívabb, és az, hogy újra labdával edzhetünk.

Untig elég ez a 3-4 hét a bajnokság folytatásáig, amilyen formában vagyunk, szerintem két hét után tudna játszani a csapat.

Nem tétlenkedtünk, a barátságos mérkőzéseket követően bízom benne, hogy jó formában lesz a csapat az újrakezdésre – nyilatkozta a klubhonlapon Hornyák.

A Puskás Akadémia 25 fordulót követően a bajnokság negyedik helyén áll, hat ponttal lemaradva a dobogós Mezőkövesd mögött, és két egységgel megelőzve a DVTK-t.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz