5-0-ra nyert Pintér csapata

Fölényes, 5–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia az NB II-ben jeleneg az 5. helyen álló Vác FC ellen.
Privacsek András 2018. január 31., szerda 20:03
Fölényes, 5–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia az NB II-ben jeleneg az 5. helyen álló Vác FC ellen.
Szerző: Privacsek András 2018. január 31., szerda 20:03

A 41. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Josip Knezevic 20 méterről, a jobbösszekötő helyéről ritkán látható nagy gólt tekert a hosszú felső sarokba (1–0) - írja a pfla.hu.

A második félidő közepéhez közeledve gyorsan megtriplázták előnyüket a felcsútiak, előbb Liridon Latifi balról középre nyesett labdáját pörgette el Molnár Gábor mesterien a váci kapus mellett (2–0), majd három perccel később Latifi talált be (3–0).

Knezevic ugratta ki Latifit a félpályáról, a gyorsléptű albán támadót a váci hálóőr elsodorta a 16-oson belül, a büntetőt Knezevic magabiztosan értékesítette (4–0). A kegyelemdöfést Szécsi Márk adta meg a dunakanyariaknak, aki Márkvárt Dávid remek passzát emelte a hálóba (5–0).

Felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia FC – Vác FC 5-0 (1–0)

Gólszerzők: Knezevic (2 – a második 11-esből), Molnár G., Latifi, Szécsi M.

A PAFC összeállítása: Hegedüs L., Klinar, Heris, Spandler, Trajkovski, Madarász, Molnár G., Knezevic, Szakály P., Latifi, U. Diallo. Csereként pályára lépett: Danilovics, Osváth, Poór, Balogh B., Mevoungou, Márkvárt, Vega, Prosser, Szécsi, Perosevic.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz