1 millió eurós csatár érkezett a Puskás Akadémiához - hivatalos

Egybehangzó lapértesülések szerint Dél-Amerikából érkezik a felcsútiak új középcsatára, aki már az orvosi vizsgálatokra utazott el Magyarországra. Később hivatalosan is bejelentették a Puskásnál leigazolását.
Dudás Gábor 2018. augusztus 31., péntek 17:37
Egybehangzó lapértesülések szerint Dél-Amerikából érkezik a felcsútiak új középcsatára, aki már az orvosi vizsgálatokra utazott el Magyarországra. Később hivatalosan is bejelentették a Puskásnál leigazolását.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 31., péntek 17:37

Bryan de Jesús személyében ecuadori támadóval erősíthet a Puskás Akadémia csapata a hazai átigazolási hajrában. Egybehangzó dél-amerikai lapinformációk szerint a 23 éves csatár a 13-szoros bajnokcsapattól, az El Nacional gárdájától érkezik Felcsútra, egyelőre egy évre, kölcsönben, de opciós joga lesz állítólag a magyar klubnak a végleges megvásárlására.

Az 1 millió euróra taksált de Jesús 185 (más források szerint 178...) centiméter magas, igazi csatáralkat, aki 2017-ben a gólokkal sem maradt adós, 36 találkozón 14-szer vette be az ellenfelek kapuját a bajnokságban.

- Bryan jelenleg Magyarország felé tart, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon és amennyiben mindent rendben találnak, csatlakozhat a Puskás Akadémia csapatához. Augusztus 31-én zárul a piac, így gyorsan kellett sok mindennek történnie, de ő és az El Nacional is jól jár majd az üzlettel - fogalmazott a támadó ügynöke, Jorge Guerrero a "Radio Área Deportiva" adásában.

FRISSÍTÉS: Hivatalos lett de Jesús érkezése.

Valóban egy évre, kölcsönbe érkezett a felcsúti klubhoz a támadó. Legutóbb a CD El Nacional csapatánál játszott hazájában, de megfordult a mexikói első osztályú Necaxa színeiben is. A 23 éves középcsatár az ecuadori első osztályban 46 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és pályára lépett a Libertadores-kupában is, ahol két meccsen egyszer zörgette meg az ellenfelek hálóját.

- Nagyon örülök, hogy itt lehetek – mondta az aláírás után az egyenlítői országból érkezett játékos a pfla.hu-nak. – Sokoldalú csatárnak tartom magam, nem vagyok statikus center, szeretem sokat változtatni a helyemet, kimozogni a szélekre, és természetesen imádok gólokat szerezni. Azért érkeztem ide, hogy sok edzéssel, kemény munkával szolgáljam és minél jobb eredményekhez segítsem a csapatot – szeretném, ha felfigyelnének rám Európában.

Egy komolyabb távozó is van Felcsúton:

Olvastad már?
Távozik a Puskás Akadémia magyar válogatottja - több klub is vinné
A csakfoci.hu szerdai hírének megfelelően eldőlt, hogy távozik a Puskás Akadémia csapatától a 3-szoros magyar válogatott középpályás, a 23 éves Márkvárt Dávid.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz