A Bayern Münchennél járt a Puskás Akadémia küldöttsége – Magyarországra invitálták a bajorokat

A Puskás Akadémia küldöttsége tavalyhoz hasonlóan idén is Münchenbe utazott, ahol felkészülési mérkőzést játszik a két klub U16-os csapata. A találkozó mellett átadták a meghívót 2019-es Puskás-Suzuki-kupára, valamint a helyszínen tekintik meg a Bayern München-AEK Athén BL-csoportmeccset.
Csakfoci Admin 2018. november 7., szerda 18:51
A Puskás Akadémia küldöttsége tavalyhoz hasonlóan idén is Münchenbe utazott, ahol felkészülési mérkőzést játszik a két klub U16-os csapata. A találkozó mellett átadták a meghívót 2019-es Puskás-Suzuki-kupára, valamint a helyszínen tekintik meg a Bayern München-AEK Athén BL-csoportmeccset.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 7., szerda 18:51

A tavalyi évhez hasonlóan idén felkészülési mérkőzést játszott a Puskás Akadémia U16-os csapata a Bayern München fiataljaival. Emellett a bajor klub akadémiájának vezetőjével, Jochen Sauer-rel tárgyalt a felcsútiak igazgatója, Takács Mihály a két klub közötti még szorosabb szakmai együttműködéséről, amely Tordai-Lejkó Gábor müncheni főkonzul közreműködésével zajlott.

Újabb szintre emelkedett a Bayern München és a Puskás Akadémia közötti szakmai kapcsolat, amelynek köszönhetően a mi szakembereink a Bayern Campuson, míg a németekéi a Puskás Akadémián dolgozhatnak együtt és gyűjthetnek hasznos tapasztalatokat – kezdte Takács Mihály a pfla.hu-nak. – Ezzel kapcsolatban bemutattuk az új sport- és konferencia központunkat, amely teljesen lenyűgözte őket, és szívből gratuláltak az új létesítményhez.

Korosztályos képzésünkben eddig játékosaink az NB III-ba, az NB II-be, a legtehetségesebbek pedig az élvonalig juthattak – a Bayernnel kötött mostani megállapodás legfontosabb része, hogy szakembereink közös munkája során kidolgozzuk annak részleteit, hogy a bajor klub milyen szerepet játszhat tehetségeink fejlesztésében.

Végül a találkozón átadták a meghívót a jövő évi Puskás–Suzuki-kupára.

Szívélyes fogadtatásban részesültünk, a delegáció összes tagját egyaránt partnerként kezelik. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Bayern Münchennek is átadtuk a meghívót a 2019-es Puskás–Suzuki-kupára. Ma délután az U16-os utánpótlás-csapatunk játszik felkészülési mérkőzést a bajorokkal, estére pedig meginvitáltak bennünket a Bayern München–AEK Athén Bajnokok Ligája-találkozóra – árulta el a nemzetközi kapcsolatokét felelős igazgató, Papp Bence.

Olvastad már?
"Új szintre emelkedett a Real és a Puskás Akadémia kapcsolata" - tanulmányúton a felcsúti edzők a BL-címvédőnél
A Puskás Akadémia igazgatója, Takács Mihály, és a nemzetközi kapcsolatokért felelős Papp Bence a spanyol fővárosban a Real Madrid utánpótlás-fejlesztésének vezetőivel tárgyaltak a szakmai együttműködésről. A két klub képviselői a magyar labdarúgás jövője szempontjából fontos kérdésekben is dűlőre jutottak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz