Fotó: www.facebook.com/honvedfc

Pisont: "Remélem, hogy a Fradi elleni vereség nem veti vissza a srácokat" – ezt várják az edzők

Az NB I 31. fordulója pénteken a nyolc meccs óta veretlen Zalaegerszeg és a Magyar Kupa-győztes Honvéd összecsapásával veszi kezdetét.
Nyikes Zoltán 2020. június 19., péntek 11:01
Fotó: www.facebook.com/honvedfc
Az NB I 31. fordulója pénteken a nyolc meccs óta veretlen Zalaegerszeg és a Magyar Kupa-győztes Honvéd összecsapásával veszi kezdetét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 19., péntek 11:01

ZTE FC–Budapest Honvéd (20.00)

Márton Gábor (ZTE): – A Honvéd ellen is szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, főleg úgy, hogy szerencsére újra nagyszámú szurkolósereg mellett léphetünk pályára. Nagy öröm ez számunkra, óriási lökést adtak az elmúlt hetekben is a szurkolóink, így mindenki boldog, hogy még többen lehetnek velünk a stadionban. Ellenfelünk jó játékerőt képviselő szervezett csapat veszélyes játékosokkal, de felkészültünk a semlegesítésükre. Az elmúlt időszak jó eredményeinek köszönhetően már mint tabellaszomszédról beszélhetünk a Honvédról, de nem szabad megállnunk, szeretnénk minél több győzelemmel és minél jobb helyen zárni a bajnokságot. (www.ztefc.hu)

Pisont István (Honvéd): – A Zalaegerszeget mindig is tiszteltem, amióta Márton Gabi átvette a csapat irányítását, azt látom, hogy egy nagyon kreatív futballt játszanak. Jó állapotban vannak, látszik a mérkőzéseiken, hogy rendkívül hatékonyak és eredményesek is. Mi viszont javítani szeretnénk. Nagyon szerettük volna megközelíteni a harmadik helyet a Ferencváros elleni meccsel, remélem, hogy a vereség nem veti vissza a srácokat a folytatásra. Próbáljuk tartani a tempót, mindent megteszünk, hogy a hátralévő három forduló jól sikerüljön. Nem lesz könnyű idegenben megszerezni a győzelmet, hiszen hazai pályán elég masszív a Zalaegerszeg. Vannak meghatározó játékosaik, akikre nagyon figyelnünk kell, kimondottan jó formában vannak, gólérzékenyek. Ha a Fradi elleni mérkőzésen látott egyéni hibák nem jönnek elő, akkor csapatszinten meg tudjuk oldani a feladatot. Összességében továbbra is azt mondom, hogy a koncentráció és a helyzetkihasználás dönt majd a három pont sorsáról. Amellett, hogy tudom, mennyit kivett a játékosokból az elmúlt időszak terhelése, van bennünk annyi erőtartalék, hogy meg tudjuk oldani a feladatot. Megbeszéltük a Fradi elleni hibákat, jön egy új meccs, készen állunk rá, bízom nagyon a csapatban. (www.honvedfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz