Újabb nagy értékét tartotta meg a Paks: “Innen legfeljebb külföldre mennék”

Fél év múlva lejárt volna a szerződése, több NB I-es csapat is figyelte, de végül marad Csertői Aurél együttesénél.
Privacsek András 2018. január 30., kedd 17:30
Fél év múlva lejárt volna a szerződése, több NB I-es csapat is figyelte, de végül marad Csertői Aurél együttesénél.
Szerző: Privacsek András 2018. január 30., kedd 17:30

Egy héten belül második alapemberével hosszabbított a Paksi FC. Papp Kristóf után Lenzsér Bence írt alá új szerződést, a védő újabb három és fél évre kötelezte el magát a paksiakhoz.

- Az elmúlt három évben rengeteg lehetőséget kaptam itt Pakson - kezdte Lenzsér a paksifc.hu-nak. - Remekül éreztem, és érzem magam ebben a csapatban. Most azt mondom, ha egyszer tovább is lépek innen, akkor az csak egy jó külföldi szerződés kapcsán lehetséges.

Lenzsér 2015 januárban igazolt Paksra, azóta 70 bajnoki meccsen játszott, és bár nem ez az elsődleges feladata, hiszen védőről van szó, de szerzett öt gólt.

- Ha visszatekintek, akkor nem teljesen lehetek elégedett. A fiatalságomnak köszönhetően voltak olyan meccseim, amelyekre nem szívesen gondolok vissza. Kicsit hullámzó volt a teljesítményem. Viszont a Ferencváros elleni, a klub számára történelmi meccsre, amikor először nyertünk ellenük idegenben, arra nagyon szívesen.

Lenzsér többszörös utánpótlás válogatott, és bízik benne, hogy a továbbiakban is számítanak játékára.

- Az U21-es válogatottnál még fél évem van, és ha sikerülne odaérnünk az első vagy a második pótselejtezős helyre, akkor jöhetnének az U23-as Eb-re való kijutásról szóló meccsek. Vagyis jó esetben, reményeim szerint még nem fejeződik be az utánpótlás válogatott karrierem.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz