Paks: Megműtötték az alapembert, hónapok múlva térhet vissza

Megműtötték Osváth Attilát, a Paksi FC 25 éves szélső védőjét, miután az elmúlt időszakban sarokcsontkinövéssel bajlódott.
Csakfoci Admin 2021. június 29., kedd 18:20
Megműtötték Osváth Attilát, a Paksi FC 25 éves szélső védőjét, miután az elmúlt időszakban sarokcsontkinövéssel bajlódott.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 29., kedd 18:20

Osváth Attila 2019 nyara óta játszik Pakson, az előző kiírásban 25 bajnokin lépett pályára, hosszú ideje sarokcsontkinövéssel bajlódott, melynek következtében begyulladt az Achilles-ina.

- Igazából már tavaly nyár óta szenvedtem vele, akkor kezdődtek a problémák. A szezon vége felé pedig már egyre rosszabb lett, egyáltalán nem akart csökkenni, elmúlni a fájdalom, folyamatosan gyulladásban volt a sarkam és az achillesem. A nyári szünetben történő vizsgálatok után úgy döntöttünk, kisebb műtéttel rendbe tesszük a dolgokat - kezdte a paksifc.hu-nak Osváth, aki az előzményekről, majd a műtéttel és a következő napokkal folytatta.

- Altatásos műtét volt, de annak ellenére, hogy fél 11 felé kezdődött, késő délután már haza is jöhettem. Hétfő este értelemszerűen még nagyon fájt a lábam, mára azonban egy fokkal már jobb lett. Szombaton megyek vissza kontrollra, kötéscserére. Az operáció előtt azt mondták, megközelítőleg három hónap a teljes felépülés, meglátjuk, természetesen azon vagyok, hogy mihamarabb újra a pályán segíthessem a csapatot és a klubot.

A tolnai klub közleménye szerint Osváthra megközelítőleg három hónapos kihagyás vár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz