"Nem ez a legrosszabb része, sokkal inkább a lelki, mentális velejárója" – ennyi időre dőlt ki a Paks támadója

A tolnai csapat támadójának egy lágyéktáji izmában keletkezett három centiméteres beszakadás, aminek következtében 3-4 hét pihenőre biztosan szüksége lesz.
Nyikes Zoltán 2019. március 12., kedd 15:33
A tolnai csapat támadójának egy lágyéktáji izmában keletkezett három centiméteres beszakadás, aminek következtében 3-4 hét pihenőre biztosan szüksége lesz.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 12., kedd 15:33

Mint ismert, sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot a Paks támadója, Bartha László a Mol Vidi FC elleni 2-2-re végződő hétvégi NB I-es bajnokin.

A tolnaiak 39-es számú játékosának egy lágyéktáji izmában keletkezett egy három centiméteres beszakadás a csütörtöki tréningen, akinek így 3-4 hét pihenőre biztosan szüksége lesz – derül ki a Paks hivatalos oldaláról.

Alaphelyzetben nincsenek fájdalmaim, de sétálásnál már érzek kellemetlenséget, ugyanakkor számomra a történteknek nem ez a legrosszabb része, sokkal inkább a lelki, mentális velejárója.

„Végre ismét kezdőjátékos lettem, emiatt stabilabbnak is éreztem magam, majd jött ez a sérülés. Egyértelműen az a célom, hogy minél előbb teljes értékű munkával segítsem a csapatot” – fogalmazott Bartha, akinek 3 éves kisfia, ifj. Bartha László apukája segítségével végezte el a fehérváriak elleni mérkőzés kezdőrúgását.

Fontos emberét veszítette el tehát Csertői Aurél vezetőedző, hiszen a 32 éves játékos a 24. fordulót megelőzően az összes bajnokin pályára lépett, tizenháromszor a kezdőcsapat tagjaként.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz