Megerősítve: Waltner lett a Paks új vezetőedzője - hivatalos

A legutóbb Zalaegerszegen dolgozó Waltner Róbertet nevezték ki a Paksi FC új vezetőedzőjének.
Dudás Gábor 2022. május 26., csütörtök 13:03
A legutóbb Zalaegerszegen dolgozó Waltner Róbertet nevezték ki a Paksi FC új vezetőedzőjének.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 26., csütörtök 13:03

A csakfoci.hu még tíz nappal ezelőtt számolt be arról, hogy információi szerint biztossá vált, hogy Waltner Róbert lesz a Paksi FC új vezetőedzője. Ahogy akkor írtuk, a paksiak mindenképpen a fiatal szakembert akarták megszerezni kispadjukra, és tervüket sikerült is véghezvinni.

Waltner érkezése csütörtökön hivatalossá is vált, a kupadöntős tolnai gárda bejelentette a szakember érkezését és azt is, hogy a vezetőedző erőnléti és pályaedzője Ferenczi István lesz majd.

 

Izgatott vagyok és nagyon várom a kezdést, szeretnék már találkozni a csapattal. Boldog vagyok, hogy itt folytathatom a munkát. A Paks mindig is egy szimpatikus klub volt számomra. Haraszti Zsolt személye pedig döntő volt számomra, akinél a tárgyalások során végig éreztem, nemcsak egy edzőt, engem szeretne

- nyilatkozta Waltner a szerződése aláírását követően a klubhonlapnak.

Waltner a memrég véget ért szezonban a Zalaegerszeget irányította és a csapattal kiválóan is szerepelt, távozásakor, a 25. fordulót követően a negyedik helyen állt az együttes - amely végül a 8. pozícióban zárta az idényt.

A tréner a ZTE előtt Siófokon, valamint Kapásváron is dolgozott, a Rákóczit előbb az NB III-ból feljuttatta a másodosztályba, majd óriási meglepetésre újonccsapatát az élvonalba vezette. A Kaposvár és a ZTE után a Paks lesz Waltner harmadik NB I-es csapata.

Olvastad már?
NB II: Csapatot vált az egyik legtechnikásabb középpályás - 11 gól és 20 gólpassz távozik
Honlapunk úgy tudja, hogy nyáron távozhat Budafokról Kulcsár Kornél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz