Magyar válogatott játékost igazolt a Paks – hivatalos

A Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy két évre szóló szerződést kötött Poór Patrikkal.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 4., szerda 18:15
A Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy két évre szóló szerződést kötött Poór Patrikkal.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 4., szerda 18:15

A 25 éves futballista eredeti posztját tekintve belsővédő, de, ha szükséges, a hátsó sorban mindkét oldalon bevethető. A tolnaiak újdonsült játékosa jobblábas, 182 cm magas és már összesen 153 első osztályú mérkőzésen játszott. 2007-ben Győrből az MTK fiataljaihoz igazolt, majd 2009-től két éven át a Liverpool U18-as gárdáját erősítette.

Hazatérését követően továbbra is a fővárosi kék-fehérek kötelékében maradt. 2017-ben a Puskás Akadémiához igazolt, ahol 2019 augusztusáig számítottak rá. Ami a címeres mezt illeti, Poór ötszörös U19-es, nyolcszoros U21-es és egyszeres felnőtt válogatott – jellemezte az új szerzeményét a paksifc.hu.

Jó érzéseim vannak, mert egy olyan csapathoz kerültem, ahol nagyon jó a hangulat, és ezt a játékosállomány is mutatja, ami azonban ennél fontosabb, hogy úgy érzem, képesek leszünk nagy célokért küzdeni. Extra motivációm természetesen van, hisz’ egy új együttesbe érkeztem, ahol ráadásul mindenki sikeréhes. Szeretném minél előbb beküzdeni magam a kezdőjátékosok közé – fogalmazott a kötelező papírok aláírását követően a klubhonlapnak Poór Patrik.

Poór Patrik személyében egy olyan labdarúgó érkezett hozzánk, aki több poszton is bevethető. Biztos, hogy komoly versenyhelyzetet fog teremteni – mondta Haraszti Zsolt ügyvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz