Laczkó újra az NB I-ben: Európába akar jutni a Pakssal

Utóbbi csapataival a kiesés ellen küzdött és jobbára védekezett a válogatott balbekk, a Pakssal a nemzetközi kupaindulás a célja.
Dudás Gábor 2016. július 22., péntek 13:23
Utóbbi csapataival a kiesés ellen küzdött és jobbára védekezett a válogatott balbekk, a Pakssal a nemzetközi kupaindulás a célja.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 22., péntek 13:23

 

Mint ismeretes, Laczkó Zsolt a héten kötött két éves szerződést a Pakssal, a válogatott futballista elárult, miért épp a tolnaiakra esett a választása.

- Több lehetőség közül választhattam, de úgy gondoltam, hogy pályafutásom szempontjából az lesz a legjobb, ha ide Paksra igazolok. Egyrészt köztudomású, hogy itt nagyon korrekt a vezetőség, és remek a szakmai munka is. Így igazán örülök annak, hogy sikerült ez az átigazolás. Korábban is sok jót hallottam már a Paksi FC-ről, és több játékost is ismerek a csapatból, akik csak megerősíteni tudták az általam hallott pozitív információkat. Bízom egy igazán sikeres szezonban, mind a magam, mind a csapat és a klub tekintetében (…)Az elmúlt esztendőkben olyan helyeken futballoztam, ahol a bennmaradás volt leginkább a kitűzött cél. Itt viszont minél előrébb, akár nemzetközi kupaszereplést is érő helyen szeretnének végezni, ami számomra is új motivációt jelent. Két korábbi csapatomnak, a Kecskemétnek és a Békéscsabának is sokat köszönhetek, de szeretném újból élvezni a futballt. Olyan csapatban szeretnék játszani, ahol sokkal többet passzolnak, és ahol jobban dominál a támadó játék.

 – nyilatkozta a paksifc.hu-nak.

 Külső szemmel így látta korábban új csapatát a korábban a Ferencvárosnál, Debrecenben, Olaszországban, Angliában és Görögországban is megfordult, legutóbb Békéscsabán játszó, 29 éves szélső.

- A Paks ellen mindig is nehéz volt játszani, ami eleve azt bizonyítja, hogy jó csapatról van szó. Mellette voltak már ezüstérmesek is, többször végeztek a középmezőnyben, tehát stabil élvonalbeli gárdáról van szó. A klubnak van filozófiája, a csapatnak fazonja, amihez remélem én is hozzá tudok tenni majd valamit. Az elmúlt időszakban többnyire olyan csapatokban szerepeltem, amelyek kifejezetten védekező játékra rendezkedtek be, Pakson viszont előre is játszanak. Többek között ez volt az, ami igen vonzóvá tette a klubot. Megnéztem a vasárnapi Debrecen elleni mérkőzést, és azt kell mondanom, hogy akár meg is nyerhettük volna. Ha szervezetten játszunk és egy kis pluszt is hozzáteszünk, akkor ott lehetünk az elején.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz