Hónapokig nem játszhat az NB I-es csapat alapembere: "Sosem volt ekkora sérülésem"

Lenzsér Bence fél évig nem futballozhat majd keresztszalag-szakadása miatt. Már meg is műtötték a csapattársával összerúgó paksi védőt.
Dudás Gábor 2022. október 13., csütörtök 18:18
Lenzsér Bence fél évig nem futballozhat majd keresztszalag-szakadása miatt. Már meg is műtötték a csapattársával összerúgó paksi védőt.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 13., csütörtök 18:18

A Paks középső védője, Lenzsér Bence már a Puskás Akadémia elleni, hazai találkozón sem játszhattott, miután egy múlt hét eleji edzésen rosszul esett és súlyosan megsérült. A térdét héfőn meg is műtötték.

Egy szabad labdáért siettem, majd a bal lábammal összerúgtam a csapattársammal úgy, hogy aztán a jobbra érkeztem, ami nagyot reccsent, óriási fájdalommal kísérve. Ezt követően még a saját lábamon besétáltam az öltözőbe, megcsináltam az ilyenkor szokásos dolgokat. A másnapi MR-vizsgálat azonban kimutatta, elszakadt a keresztszalagom a jobb térdemben. Nagyon féltem a műtéttől, és még mindig fel sem fogom, mit jelent a hat hónapos kihagyás. Sosem volt ekkora sérülésem, teljesen új ez a szituáció.

Szerencsére a kezdeti nagy dolgokon eddig fájdalommentesen túlvagyok, így csak előre tekintek, és szeretnék a lehető leggyorsabban felépülni. Úgy számolok, a nyári felkészülést a csapattal kezdhetem majd - nyilatkozta a győri születésű, de 2015 óta Pakson futballozó 26 éves bekk a paksifc.hu-nak.

Olvastad már?
Már Szalai Ádám visszavonulásáról írnak Svájcban - részletek
A svájci bazonline.ch értesülései szerint a magyar csatár jövő nyárra tervezte a búcsút, de a klubnál kialakult helyzete miatt erre már télen sor kerülhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz