Pakson folytatja a Görögországból hazatérő magyar légiós – hivatalos

Az NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette a Görögországból hazatérő magyar légióst. Windecker Józsefet, aki kétéves megállapodást írt alá az új klubjánál.
Nyikes Zoltán 2019. február 6., szerda 12:25
Az NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette a Görögországból hazatérő magyar légióst. Windecker Józsefet, aki kétéves megállapodást írt alá az új klubjánál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 6., szerda 12:25

A Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy két éves szerződést kötöttek Windecker Józseffel, aki a tolnaiakat megelőzően a görög élvonalban szereplő Levadiakosz játékosa volt. A 26 éves rutinos középpályás légiós kitérője előtt sokszor bizonyított már az NBI-ben, összesen 137 meccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

Windecker korábban rendszeresen meghívást kapott a korosztályos válogatott csapatokba, így 2011-től 2014-ig magára ölthette az U19-es, az U20-as és az U21-es címeres mezt is.

A mai nap egy olyan labdarúgó érkezett a klubhoz, akit nagyon szeretünk és tisztelünk. Örömmel vettük, hogy bennünket választott. Reméljük, hogy az elmúlt fél év kihagyása után hamar visszarázódik. Abban viszont biztos vagyok, nagy segítsége lesz a csapatnak – mondta Haraszti Zsolt ügyvezető a paksifc.hu-nak.

Alig várom, hogy belekezdjek a közös munkába. Sajnos egy ideje nem tudtam tétmeccset játszani, de úgy érzem, nagyon jó állapotban vagyok. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni. Az öltözőbe belépve szinte nincs is olyan arc, akit ne ismernék – nyilatkozta Windecker József a klubhonlapnak.

Windecker Győrben mutatkozott be a profiknál, majd a 2013-14-es idényben kölcsönben szerepelt Pakson – akkor az NB I-ben 22 tétmeccsen játszott. 2016 és 2018 között az Újpest játékosa is volt, ahonnan tavaly nyáron a görög élvonalbeli Levadiakoszhoz igazolt.

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz