Lezárult a Kemenes-ügy, eldőlt a játékos sorsa

Az őszt Pakson töltő kapus szerződést bontott egyesületével, így szabadon igazolhatóvá vált. Több NB I-es csapat is érdeklődik iránta.
Budai László 2017. február 15., szerda 11:22
Az őszt Pakson töltő kapus szerződést bontott egyesületével, így szabadon igazolhatóvá vált. Több NB I-es csapat is érdeklődik iránta.
Szerző: Budai László 2017. február 15., szerda 11:22

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt Kemenes Szabolcs sorsa. A 30 éves kapus az őszi szezont Pakson töltötte, ám ahogy azt bő egy hónapja jeleztük, jó esély volt arra, hogy tavasszal máshol folytatja. Az elmúlt hetekben állt az ügye, ám információink szerint a játékos és a klub az átigazolási időszak végén szerződést bontott egymással, így Kemenes biztosan máshol folytatja pályafutását. Úgy tudjuk, hogy a felek az átigazolási szezon utolsó 24 órájában is egyeztettek egymással, ezek után döntöttek a szerződésbontás mellett.

A hírek szerint korábban a DVSC és a Vasas is érdeklődött a kapus iránt, ám az élő szerződése akadály lehetett a klubváltásban. Most viszont a kapus szabadon igazolható lett, így már csak vele kell megegyezni, így az érdeklődő együttesek sokkal könnyebben szerezhetik meg Kemenest.

Az utolsó órák átigazolási hírei itt olvashatók.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz