Fotó: www.paksifc.hu

Bognár István Paksra igazolt - hivatalos

A Paksi FC és az MTK Budapest egyszerre jelentette be hétfőn, hogy Bognár István, a kék-fehérek eddigi középpályása a tolnaiaknál folytatja pályafutását.
Dudás Gábor 2020. július 6., hétfő 13:27
Fotó: www.paksifc.hu
A Paksi FC és az MTK Budapest egyszerre jelentette be hétfőn, hogy Bognár István, a kék-fehérek eddigi középpályása a tolnaiaknál folytatja pályafutását.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 6., hétfő 13:27

csakfoci.hu bő két hete számolt be arról, hogy jelentős az érdeklődés az MTK Budapest középpályása, Bognár István iránt.

Végül a Paksi FC lett a befutó, amely hétfőn közölte, hogy három évre szóló megállapodást kötött a korábban többek között a Mezőkövesden, Diósgyőrben és a Ferencvárosnál is megforduló labdarúgóval. Bognár klubváltását az MTK Budapest is bejelentette, mondván a felek közötti megállapodás értelmében a Paksi FC-hez igazol a 29 éves középpályás, aki az elmúlt két szezonban volt a kék-fehérek játékosa.

A kék-fehérek honlapja megemlíti, hogy Bognár a legutóbbi szezonban 16 bajnokin lépett pályára, a belső középpályások rangsorában az ötödik legtöbb időt töltötte a pályán - a kék-fehérek szakmai stábja a játékperceket tekintve a Palincsár-Mezei-Cseke triót favorizálta a középpálya belső részén.

„Már többször volt róla szó, hogy érkezem, ez nagy örömömre most valósult meg, tehát, ami késik, sosem múlik. Nagyon éreztem a klub részéről, hogy szeretnének a csapatban tudni, ez pedig fontos volt számomra a döntésem meghozatalakor. Apukám bajai, úgyhogy egy kis közeli, Duna-parti ismertségem van ebből a szempontból, és biztos, Ő is nagyon örül az új csapatomnak. Izgatottan állok elébe a rám váró feladatoknak. Nagyon szimpatikus a klub koncepciója, és nagyon bízom benne, hogy bele is illek, valamint jó teljesítményt fogok nyújtani” - nyilatkozott a paksi klubhonlapnak Bognár a kontraktus aláírását követően.

Haraszti Zsolt pedig így vélekedett a 2020-as nyári átigazolási szezon első érkezőjéről.

„Bognár Istvánt már régóta szerettük volna leigazolni, szerencsére ez most sikerült. Sokat várunk tőle, hiszen egy nagyon jó játékossal erősödtünk” - fogalmazott a tolnaiak ügyvezetője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz