Bognár átment az orvosin új csapatánál: "Életem szezonját hagyom most félbe, emiatt hiányérzetem van"

Az NB I gólpasszkirálya ugyanakkor azt érezte, ez most egy soha vissza nem térő lehetőség, így váltás mellett döntött.
Nyikes Zoltán 2022. február 2., szerda 15:15
Az NB I gólpasszkirálya ugyanakkor azt érezte, ez most egy soha vissza nem térő lehetőség, így váltás mellett döntött.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 2., szerda 15:15

A keddi nap folyamán jelentette be a Paksi FC, hogy megállapodtak a ciprusi első osztályú Arisz Limasszollal Bognár István kölcsönadásáról. A tolnaiak közleménye akkor azt is kiemelte, hogy csak szerdán van jelenése a középpályásnak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a kontraktus pedig akkor lép életbe, ha a szakemberek ott mindent rendben találnak.

Ezen az orvosi vizsgálaton végül mindent rendben találtak, így minden akadály elhárult, hogy a 30 éves játékos megkezdhesse a munkát az új csapatánál.

– Váratlanul, az utolsó pillanatban jött ez a lehetőség, amit egy jó sansznak ítéltem, és szerettem volna élni is vele – kezdte a paksi klubhonlapnak Bognár István.

Életem szezonját hagyom most félbe, emiatt hiányérzetem van. Úgy éreztem ugyanakkor, ez most egy soha vissza nem térő lehetőség,

így kértem Haraszti Zsoltot, hadd éljek vele. Szerettem Pakson futballozni, a klubvezetőktől pedig hatalmas bizalmat kaptam, mikor leigazoltak, hiszen két éve nem éppen életem formáját hoztam. A belém vetett hitet próbáltam a pályán meghálálni, úgy vélem, sikerült, viszont kicsit befejezetlen a történet, amit egyszer azért még teljessé tennék. Mindent köszönök a csapattársaknak, nélkülük nem sikerült volna ilyen teljesítményt nyújtanom. Sok sikert kívánok a klubnak a szezon második feléhez, és természetesen, amikor csak tudom, követni fogom a paksi mérkőzéseket - nyilatkozta a technikás középpályás, akinek a paksi szerződése 2023-ig tart.

A most megkötött kontraktus fél évre szól, és vételi opciót is tartalmaz. A Paksi FC ügyvezetője a kölcsönszerződésről a következőket fogalmazta meg:

– Stefi egy olyan lehetőséget kapott, amit nem szeretett volna kihagyni, így hozzájárultunk. Az elmúlt másfél évben tett annyit a klubért, hogy mi ezen kérését akceptáltuk. Sok sikert kívánunk számára mondta Haraszti Zsolt.

Olvastad már?
Megerősítve: Kétszeres Magyar Kupa-győztes edző lett Horváth Ferenc utódja - hivatalos
A korábban éveken át Újpesten tevékenykedő szerb szakvezető veszi át a kispesti klub irányítását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz