Beteg gyermekek álmát váltották valóra a paksi játékosok

A Paksi FC eddig is minden jó ügy mellé odaállt, és játékosaik most karácsony közeledtével is segítettek a jó ügy érdekében.
Csakfoci Admin 2018. december 21., péntek 12:15
A Paksi FC eddig is minden jó ügy mellé odaállt, és játékosaik most karácsony közeledtével is segítettek a jó ügy érdekében.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 21., péntek 12:15

A paksi játékosok valóra váltották két beteg kislány álmát. Az összegyűlt pénzből egy erdélyi, egészen pontosan csíkszeredai kislánynak, a rabdomioszarkómával küzdő Annának egy tabletet memóriakártyával, míg a gyöngyösi Crohn-beteg Robertának egy nagyképernyős okos televíziót vásároltak a fiúk. A valóra vált álmokat az alapítvány segítségével juttatják el a gyerekekhez.

A Facebookon leltünk rá a "Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát" oldalra. Egyik edzés előtt megbeszéltük a fiúkkal, hogy kiválasztunk két gyermeket, akiknek valóra váltjuk az álmait. Megkerestük a Mets Életet Közhasznú Alapítványt, és segítségükkel két nagybeteg kislányra esett a választásunk. Kívánjuk, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak, és mind nekik, mind családjuknak áldott karácsonyt kívánunk! - mondta Gévay Zsolt a klubhonlapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz