Nikolics: "Megszereznénk zsinórban a három pontot"; Feczkó: "Ponttal, pontokkal távoznánk" – ezt várják az edzők

Ismét összegyűjtöttük, hogy Marko Nikolics és Feczkó Tamás hogyan várják a vasárnapi bajnoki mérkőzést.
Csakfoci Admin 2018. október 7., vasárnap 13:30
Ismét összegyűjtöttük, hogy Marko Nikolics és Feczkó Tamás hogyan várják a vasárnapi bajnoki mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 7., vasárnap 13:30

TABELLA: AZ NB I ÁLLÁSA ITT!

Marko Nikolics (MOL Vidi FC):Bár technikailag újonc-csapatról beszélünk, az MTK komoly történelemmel rendelkező klub, keretében a legtöbben jelentős NB I-es rutinnal bírnak, ezért – ahogy minden ellenfelünket - tiszteljük a kék-fehéreket. A keret minősége meglátszik az eddigi eredményeiken is, hiszen csak egy ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint mi, igaz, mi egy meccsel kevesebbet játszottunk. Ahogyan eddig, úgy most sem tettünk különbséget a mérkőzések között, és a rendelkezésre álló időben ugyanúgy készülünk erre a bajnokira, mint az európai mérkőzésekre. Természetesen a játékosok állapotát figyelembe véve azt a 11-et küldjük majd pályára, akikkel úgy gondoljuk, hogy sikerülhet zsinórban harmadik bajnoki találkozónkon is megszerezni a három pontot. (molvidi.hu)

Feczkó Tamás (MTK Budapest):A Chelsea elleni mérkőzésen is bizonyították, hogy mennyire szervezett, és jó csapattal fogunk találkozni. Az biztos, hogy kevesebb lehetőséget fogunk tudni kialakítani, mint az előző mérkőzéseken. Ha koncentráltak leszünk, és jó százalékban értékesítjük a helyzeteinket, akkor ponttal, pontokkal tudunk távozni. Nagyon nehéz lesz, hiszen minden játékosnak százszázalékot kell nyújtani, hogy ez valóra váljon. (mtkbudapest.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz