NB I: Szappanos mellett egy másik válogatott kapust is kiszemelt a Fehérvár

A csakfoci.hu információi szerint a Piast Gliwice kapusa, Frantisek Plach a Mol Fehérvár FC látókörébe került.
Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 13:41
A csakfoci.hu információi szerint a Piast Gliwice kapusa, Frantisek Plach a Mol Fehérvár FC látókörébe került.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 13:41

Honlapunk úgy tudja, hogy az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár érdeklődik Frantisek Plach leigazolása iránt. A 30 éves szlovák hálóőr jelenleg a lengyel élvonalbeli Piast Gliwice együttesében szerepel, szerződése december 31-én jár le klubjánál.

Az egyszeres szlovák válogatott kapus hazájában kezdett futballozni, megfordult a Zsolna B csapatában, a Svaty Jur gárdájában, a Pohronie együttesében és a Senicában is. Plach 2018-ban légiósnak állt és a Piast Gliwicéhez szerződött, a klub színeiben 157 alkalommal lépett pályára, 57-szer kapott gól nélkül jött le a pályáról. Ebben a szezonban 17-szer őrizte a Gliwice kapuját.

Korábban a csakfoci.hu elsőként számolt be róla, hogy a Vidi egy másik kapust, a Honvédban szereplő - és a válogatottban vasárnap debütáló - Szappanos Pétert is kinézte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz