NB I: Iványi kapta a borsodi rangadót, Bogár és Bognár is vezet – bíróküldés

Iványi Zoltán vezeti az NB I 26. fordulójának szombati rangadóját, a DVTK-Mezőkövesd mérkőzést. A Paks MOL Fehérvár FC elleni bajnokiját Bogár Gergő kapta, Bognár Tamás pedig Kisvárdán fog dirigálni.
Csakfoci Admin 2020. május 30., szombat 11:08
Iványi Zoltán vezeti az NB I 26. fordulójának szombati rangadóját, a DVTK-Mezőkövesd mérkőzést. A Paks MOL Fehérvár FC elleni bajnokiját Bogár Gergő kapta, Bognár Tamás pedig Kisvárdán fog dirigálni.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 30., szombat 11:08

A Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottsága a szokásának megfelelően péntek délután nyilvánosságra hozta az élvonal hétvégi fordulójának bíróküldését.

A DVTK-Mezőkövesd találkozón az előző szezon legjobb játékvezetőjének megválasztott Iványi Zoltán fújja a sípot. Segítői asszisztensként Albert István és Buzás Balázs, tartalékként Csatári Tibor, alapvonali játékvezetőként pedig Karakó Ferenc és Solymosi Péter lesznek a 19 órakor kezdődő összecsapáson.

A MOL Fehérvár FC paksi vendégszereplésén Bogár Gergő fog közreműködni, aki két héttel ezelőtt a gól nélküli döntetlennel végződő Ferencváros-Paks felkészülési mérkőzésen is fújta a sípot.

A kiesés ellen élet-halál harcot vívó Újpest kisvárdai fellépésén Bognár Tamás fog dirigálni. Munkáját az oldalvonalak mellől Vígh-Tarsonyi Gergő illetve Márkus Tamás, míg az alapvonalak mögül Erdős József és Csonka fogja segíteni. A tartalék játékvezetői teendőket Horváth Róbert látja el a szombat délután 16:55-kor kezdődő bajnokin.

A vasárnapi Honvéd-DVSC és a Puskás Akadémia-Ferencváros bíróinak kilétére még nem derült fény.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz