NB I: Horváth Ferenc szerint támadásban és védekezésben is javulniuk kell a Puskás ellen, a Kisvárda nem tart senkitől - ezt várják az edzők

Kisvárda - ZTE és Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 11. fordulója.
Privacsek András 2021. október 31., vasárnap 10:17
Kisvárda - ZTE és Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 11. fordulója.
Szerző: Privacsek András 2021. október 31., vasárnap 10:17

Kisvárda - ZTE, 14:30

Joao Janeiro (Kisvárda): - Veszélyes ellenfél látogat hozzánk, amit ezek az eredmények, köztük a Ferencváros idegenbeli legyőzése is igazol. Ugyanakkor itthon játszunk, jó hangulat vár ránk, felkészültünk az ellenfélből, nincs mitől tartanunk. Minden ellenfél veszélyes, mindenki ellen nehéz mérkőzésre lehet számítani, ez egy ilyen bajnokság. Megint csak nagyon fontos, hogy mentálisan fókuszálni tudjunk a mérkőzésre. (kisvardafc.hu)

Waltner Róbert (ZTE): - Tovább kell menni előre és megverni a Kisvárdát. Sajnálom a kiesést a kupából, de egy nagyon erős Honvéd ellen játszottunk, aki a kezdőcsapatával állt fel ellenünk és így is egy szerencsés góllal tudtak továbbjutni. (ztefc.hu)

Puskás Akadémia - Budapest Honvéd, 17:00

Horváth Ferenc (Honvéd): - Fontos a szurkolók számára a PAFC elleni találkozó. Ahogyan nekünk is, mert nemcsak a kupában, a bajnokságban is javítani akarunk, mivel a fehérvári és a Mezőkövesd elleni meccsünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük. A PAFC erős ellenfél, jó játékosok alkotják a keretét, stabil csapatról beszélünk, amit mutat, hogy a legutóbbi hat meccsén nem kapott gólt. Nekünk Zalaegerszegen sikerült megtörnünk a kapott gólos sorozatunkat és nullára hozni egy meccset, most szeretnénk a felcsútiak szériáját megszakítani. Nyerni akarunk, ehhez pedig gólt kell szerezni, míg az eredményes támadójáték mellé elengedhetetlen a védekezés, hogy még tovább csökkentsük a hibák számát. Hosszúra nyúlt a szerdai napunk, késő éjjel érkeztünk haza Zalaegerszegről, ezért, és a hosszabbítással záruló meccs miatt elsősorban a regenerációra helyeztük a hangsúlyt. Fontos, hogy fizikailag és fejben is megfelelő állapotba kerüljünk, ez volt a legfontosabb a két meccs közti időszakban, és ezt kell bizonyítanunk vasárnap a pályán! (honvedfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz