NB I: Hidegzuhany után ötöt vágott a Videoton

Gólzápor és két kiállítás az élvonal első mai meccsén.
admin 2016. október 22., szombat 15:32
Gólzápor és két kiállítás az élvonal első mai meccsén.
Szerző: admin 2016. október 22., szombat 15:32

Nagyon gyorsan megszerezték a vezetést a vendégek, a 3. percben egy szöglet után visszaemelt labdát Vernes önzetlenül tett középre,Hahn pedig az üres kapuba lőtt.

A hidegzuhany után pillanatok alatt magához tért a Vidi, és 15 perc alatt fordítottak is a székesfehérváriak. Előbb Géresi távoli lövését védte be Székely, majd ismét a fiatal szélső veszélyeztetett, kapufája után pedig Pátkait rúgták fel a tizenhatoson belül. A büntetőt Scepovic magabiztosan bevágta, és a nyáron érkezett csatár még a szünet előtt meglőtte második gólját is: Szolnoki parádés labdája után talált a kapuba.

A játékrész lefújása előtt megfogyatkoztak a hátrányban lévő vendégek, Szabó szabálytalankodott a kiugró Negóval szemben, ezért mehetett zuhanyozni.
A második félidő elején előbb Pátkai hagyott ki hatalmas helyzetet az ötösről, egy percre rá azonban meglett az újabb találat is. Szolnoki újabb parádés gólpassa ezúttal Hadzicot találta meg, aki kiszorított helyzetből lőtt a hosszú sarokba.
Az 50. percben tovább nehezedett a paksiak helyzete, Kecskés dobta fel magát sárga lapot érően a tizenhatoson belül, ám mivel volt már neki egy, számára is befejeződött a mérkőzés.
A Vidi azonban nem állt le, Scepovic szépen tartotta meg a labdát, passzát pedig Lazovic simán értékesítette.

ÍGY ÁLL AZ NB I - TABELLA

Videoton - Paks 5-1 (Géresi 11., Scepovic 24., 38. - büntetőből, Hadzic 48., Lazovic 63., ill. Hahn 4.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz