NB I: Ádám Martin tarolt, Bognár az év edzője és az év bírója is, Fradi-gól lett a legszebb - az MLSZ díjazta az idény legjobbjait

A Loki adta az év felfedezettjét - itt vannak a RangAdó díjátadó gála díjazottjai.
Dudás Gábor 2022. május 17., kedd 21:55
A Loki adta az év felfedezettjét - itt vannak a RangAdó díjátadó gála díjazottjai.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 17., kedd 21:55

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó díjátadó gáláját, amelyen először még a 2011–2012-es bajnoki idény után díjazták a magyar futball legkiválóbb szereplőit. Az M4 Sport közszolgálati sportcsatorna stúdiójában rendezett 2022-es gálán az OTP Bank Liga 2021–2022-es idényének legjobbjait díjazták. A rangadó díjátadón hét férfi kategóriában hirdetett győztest az MLSZ: az év játékosa, az év felfedezettje, a gólkirály, az év edzője, az év játékvezetője, az év gólja és a fair play-díj.

Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden egyesület részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3–3 játékosra kategóriánként.

Az év játékvezetőjét az MLSZ Játékvezető Bizottsága választotta meg, míg a fair play-díj a fair play-lista alapján talált gazdára. Az év gólját idén is a szurkolók választották meg.

A RangAdó díjátadó gála díjazottjai:

Az Év játékosa: Ádám Martin (Paksi FC)

Az Év felfedezettje: Baráth Péter (DVSC)

Az Év edzője: Bognár György (Paksi FC)

Az OTP Bank gólkirálya: Ádám Martin (Paksi FC)

Az Év játékvezetője: Bognár Tamás

Az Év legszebb góljának szerzője: Ryan Mmaee (Ferencváros)

Fair play-díj: Paksi FC

Olvastad már?
A Honvéd-kapus kőkemény szavai: "Azt minden új igazolás le tudja nyilatkozni, hogy ez egy nagy klub, de ennek megfelelően is kell készülni" - interjú
A Honvéd vezéregyénisége, Szappanos Péter őszintén beszélt a problémákról. Többek között elmondta azt is, miért sírta el magát a felcsúti meccs lefújása után, meggyőződése, hogy nem szabad úgy nekimenni az új bajnokságnak, mintha semmi sem történt volna. A csapat gyenge szereplése ellenére úgy érzi, élete talán legjobb szezonját zárta. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz