NB I: A ZTE légiósa hatalmas eséssel próbálta kiállíttatni Ben-Hatirát - videó

Földre teremtette Anis Ben-Hatira Zoran Lesjakot, majd a védő rövidesen ismét nagyot esett a támadó mellett, ám a második sárga lap elmaradt.
Csakfoci Admin 2019. október 20., vasárnap 11:20
Földre teremtette Anis Ben-Hatira Zoran Lesjakot, majd a védő rövidesen ismét nagyot esett a támadó mellett, ám a második sárga lap elmaradt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 20., vasárnap 11:20

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi szombat délután a 0-1-re végződő ZTE-Honvéd mérkőzésre kilátogató szurkolók. A 22. percben, 0-0-s állásnál Lesjak kemény belépőjét követően Ben-Hatira teremtette földre bosszúból ellenfelét, amiért sárga lapot is kapott, ám a nézeteltérés ezzel nem zárult le: nem sokkal később a horvát védő a tunéziai-német támadó mellett esett hatalmasat, ami a kispesti légiós második sárgáját is eredményezhette volna. Az esetnek félig háttal álló Iványi játékvezető nem ítélt szabálytalanságot, rövid ápolás után folytatódott a játék.

A ZTE vezetőedzője, Dobos Barna a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján jelezte, hogy szerinte szabálytalanság történt a kétes szituációnál.

-  Sajnos már nem az első alkalom, hogy a játékvezetők a mi kárunkra tévedtek, Ben-Hatira szerintem szándékosan rálépett Zoran Lesjak Achillesére, amiért második sárga lappal ki kellett volna állítani.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz