Fotó: kisvardafc.hu

NB I: A kedvezőbb feltételeket sem fogadták el, három alapember távozik az ezüstérmestől - hivatalos

Révész Attila elmondása szerint a korábbinál lényegesen kedvezőbb feltételeket ajánlott a Kisvárda Bumbának, Prengának és Cirkovicnak, de egyikük sem marad.
Nyikes Zoltán 2022. június 21., kedd 16:41
Fotó: kisvardafc.hu
Révész Attila elmondása szerint a korábbinál lényegesen kedvezőbb feltételeket ajánlott a Kisvárda Bumbának, Prengának és Cirkovicnak, de egyikük sem marad.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 21., kedd 16:41

A felkészülést ugyan Kisvárdán kezdte Claudiu Bumba, Herdi Prenga és Lazar Cirkovic is, ám a klubhonlap beszámolója szerint végül

mindhárom lejárt szerződésű játékos távozik a klubtól.

– Mindhárom játékosunkat szerettük volna megtartani, kaptak is tőlünk ajánlatot, a korábbinál lényegesen kedvezőbb feltételekkel, amit azonban nem fogadtak el, mi pedig ennél messzebbre nem tudtunk menni. Azon dolgozunk, hogy hamarosan megfelelő helyettesekkel tudjuk pótolni őket – számolt be a fejleményekről Révész Attila sportigazgató.

A három játékos közül a román Claudiu Bumba töltötte a legtöbb időt Kisvárdán: 2019-ben érkezett, 84 bajnokin 6354 percet töltött a pályán, 18 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott - az előző idényben házi gólkirály lett.

A két belső védő, Lazar Cirkovic és Herdi Prenga gyakorlatilag egyszerre, 2021 telén érkeztek, ők másfél évig voltak Kisvárdán. A szerb Cirkovic 43 bajnokin jutott lehetőséghez 3947 percet a pályán töltve, két gólt szerzett és hét sárga lapot kapott. Az albán-horvát Prenga 37 bajnokin 3229 percet játszott, egy gólja mellett kilenc sárga lapot gyűjtött be, egyszer volt kiállítva - írja róluk a klubhonlap.

Olvastad már?
Vidi: Lengyel támadó a kiszemelt, klubja visszautasította a 700 ezer eurós ajánlatot - sajtóhír
Lengyel sajtóhírek szerint a Gdansk visszautasította a Vidi Zwolinskiért tett ajánlatát, de még jöhet változás az ügyben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz