Fotó: fradi.hu

NB I: A Fradi nem úszta meg pénzbüntetés nélkül a derbit - fizetnie kell a Lokinak és a ZTE-nek is

Nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata, az ellenfél szurkolóit sértő molinó kihelyezése - többek között ezért is büntette a FEB a Fradit.
Nyikes Zoltán 2022. május 6., péntek 9:52
Fotó: fradi.hu
Nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata, az ellenfél szurkolóit sértő molinó kihelyezése - többek között ezért is büntette a FEB a Fradit.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 6., péntek 9:52

Az Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) a május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t a DVSC és az Újpest elleni hazai és a Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért  (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, az ellenfél szurkolóit sértő molinó kihelyezése, mérkőzés rendbontás miatti felfüggesztése és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz ismételt használata)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - írja az mlsz.hu.

Szintén pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a a FEB a DVSC-t az FTC és a Kisvárda elleni idegenbeli és a MOL Fehérvár elleni hazai mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy játéktérre történt bedobása és pirotechnikai eszköz használata). A Loki a hivatalos oldalán közzétette, hogy

a büntetés pontos összege 1,2 millió forint, így csak ebben a szezonban már 7,85 millió forintot kellett befizetnie a hajdúságiaknak a fegyelmi határozatokat követően.

Harmadikként pedig a ZTE kapott pénzbüntetést a Honvéd és a Paks elleni hazai és az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és a játékvezető pénzérmével történt megdobása).

A FEB a másodosztályban is tárgyalt egy ügyet, a Budaörs–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (tárgyak játéktérre történt bedobása) írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Olvastad már?
Magyar bajnok edzőt nézett ki magának az NB I-ért harcoló klub
Honlapunk úgy tudja, hogy Dragan Vukmir váratlan távozása után Aczél Zoltán volt az első számú jelölt a megüresedett vezetőedzői posztra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz