MTK

Tovább erősít az MTK az NB I-re: Villámgyors támadó is érkezett

Gyors, erős és több poszton is bevethető fiatal támadó érkezését jelentette be a már az OTP Bank Liga új idényére készülő MTK Budapest együttese.
Dudás Gábor 2020. június 15., hétfő 11:06
Gyors, erős és több poszton is bevethető fiatal támadó érkezését jelentette be a már az OTP Bank Liga új idényére készülő MTK Budapest együttese.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 15., hétfő 11:06

Mint ismeretes, az MTK Budapest főként a saját fiataljaira támaszkodva nyerte meg az NB II-t, és került vissza az élvonalba. Keretében eddig nem szerepelhettek légiósok, de a kék-fehéreknek most újra lehetőségük nyílik külföldről is erősíteni az NB I-re. Ezúttal egy igen ígéretesnek tűnő fiatal támadó érkezését jelentették be.

A kék-fehérek leigazolták az északmacedón élvonalban Európa Liga selejtezős helyen álló Renova csapatából Bojan Miovskit.

A 20 éves, ballábas csatár kiváló fizikai paraméterekkel rendelkezik, hiszen 189 centiméter magas, de a beszámoló szerint rendkívül gyors is, hiszen a mérések alapján 35,6 km/h-s sebességével az északmacedón bajnokság legfürgébb játékosai közé tartozik.

Korosztályos válogatott, 6 nemzetközi mérkőzésen 2 gólja van.

Miovski még 17 évesen mutatkozott be az északmacedón élvonalban, első szezonjában 7 mérkőzésen 2 gólt és 3 gólpasszt ért el. Idén tavasszal kiváló formában futballozott, az utolsó hat lejátszott fordulóban 2 gólja és 5 gólpassza is volt, így komoly érdemeket szerzett abban, hogy eddigi csapata Európa Liga-induló helyen áll.

Jó fizikumú, gyors, ballábas, technikailag képzett támadó. Komplex játékos, aki centerként, szélsőként, de még a támadók mögött is bevethető. Bojanban nagy fejlődési lehetőséget látunk

- mondta az mtkbudapest.hu-nak a szerződés aláírását követően Polyák Balázs sportigazgató.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz