MTK

MTK: Óriási összefogás a szívműtétre váró kisfiú miatt - videó, fotók

Az MTK Budapest vezetősége úgy döntött, hogy a Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a másfél éves, szívtranszplantációra váró Patrik családjának.
Dudás Gábor 2020. január 23., csütörtök 12:35
Az MTK Budapest vezetősége úgy döntött, hogy a Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a másfél éves, szívtranszplantációra váró Patrik családjának.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 23., csütörtök 12:35

Egy hatalmas MTK-drukker család legkisebb, alig másfél éves gyermeke, Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A műtét után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. A család célja az, hogy a kisfiút a műtét után természetesen mielőbb hazavihessék, hogy ismerős környezetben gyógyulhasson. Ehhez sok mindenre lesz szükség: gyógyszerekre, számos egyéb eszközre (steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre, stb.).

"A gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a játékosok és a stáb is segít, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk" - írja az mtkbudapest.hu, amely bejelentette, hogy

az MTK Budapest vezetősége úgy döntött, hogy a február 12-i, Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a családnak.

Így minden stadionba kilátogató drukker megkönnyítheti a család és kisfiú életét a jegyvásárlással, de külön is lesz lehetőség segíteni, hiszen a kupameccsen a shopban, valamint a VIP-regisztrációnál gyűjtődobozok lesznek kihegyezve az adományok számára, amelyeket akár már most is el lehet utalni a család és a kisfiú számára:

Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC(SWIFT KÓD) OTPVHUHB

Patrik az öltözőben

Patrik és családja egyébként az MTK csapatának meghívására az öltözőben jártak - mint kiderült, a kisfiú tulajdonképpen másodszor, hiszen már édesanyja hasában is látogatást tehetett itt -, Patrik pedig egy mezeket is kapott Kanta József csapatkapitánytól és a klubtól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz