MTK

MTK: "Bent fogunk maradni - hidegvérű gyilkosoknak kell lennünk"

Kanta József, az MTK csapatkapitánya biztos benne, hogy nem fognak kiesni, annak ellenére, hogy jelenleg kiesőhelyen állnak.
Privacsek András 2016. december 26., hétfő 10:07
Kanta József, az MTK csapatkapitánya biztos benne, hogy nem fognak kiesni, annak ellenére, hogy jelenleg kiesőhelyen állnak.
Szerző: Privacsek András 2016. december 26., hétfő 10:07

Kanta József értékelte az MTK őszi szezonját.
- Nem ez volt életünk ősze az biztos. Nehéz volt átélni, hogy a tabella hátsó részéhez tartozunk azok után, hogy az elmúlt években a dobogóért harcoltunk. Igyekeztünk mi minden mérkőzésen, de valahogy nem sikerült leküzdenünk, ezt a góltalanságot. Elég nagy baj lenne, ha elégedett lennék a teljesítményemmel. Aki örömmel elfogadja a dicséreteket, annak kutya kötelessége a kritikákat is elfogadnia, ilyen a sport. Nagyon várom a tavaszt a többiekkel együtt, hogy mindenkinek bizonyíthassunk, igenis többre vagyunk képesek.

A középpályás optimista a jövőt illetően.
- Nagyon kell vigyáznunk, hogy a túlzott akarás ne csapjon át görcsösségbe. Lélektani szempontból nem mindegy, hogy a dobogóért vagy a bentmaradásért harcol a csapat, utóbbi természetesen sokkal stresszesebb. Ennek ellenére bent fogunk maradni, ebben biztos vagyok. Az akarással, a hajtással nem volt gond eddig sem. Tavasszal „hidegvérű gyilkosoknak” kell lennünk, minden apró lehetőséget ki kell használnunk, amivel meg tudjuk nyerni a meccseket. (mtkbudapest.hu)

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz