MTK

Két 0-0-t játszott az MTK négy óra alatt

Az MTK először a macedón Rabotnicski Szkopje ellen ért el egy 0-0-t, majd a második mérkőzésen a lengyel Zagłębie Lubin volt az ellenfél a törökországi edzőtáborban.
Privacsek András 2017. február 2., csütörtök 15:49
Az MTK először a macedón Rabotnicski Szkopje ellen ért el egy 0-0-t, majd a második mérkőzésen a lengyel Zagłębie Lubin volt az ellenfél a törökországi edzőtáborban.
Szerző: Privacsek András 2017. február 2., csütörtök 15:49

Az első negyedórában a lengyel együttes irányította a játékot, utána azonban átvette a kezdeményezést az MTK - írják a hivatalos Facebook-oldalukon. A 20. percben mintegy tíz átadásos támadás végén Baki indult meg a jobb oldalon, beadása Torghelléhez került, ám a ziccer kimaradt.

 

A második félidő 15. percében kapufát lőtt a lengyel együttes, ám utána fölényben játszott az MTK annak ellenére, hogy Tamási Zsolt nem cserélt, míg a lengyelek többször is. Ramos két nagy helyzetet hagyott, ki, ahogy Kanta passza után Torghelle lövéséből sem lett gól, így maradt a 0-0.

Zagłębie Lubin - MTK Budapest 0-0

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci.hu-t - kattints ide!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz