MTK

Az MTK-nál marad a magyar válogatott játékos: "Ha egy csapat pontot akar elvenni tőlünk, az kemény csatára számíthat"

Nyáron tért haza az MTK Budapesthez Pintér Ádám, akinek külföldre igazolni is lett volna lehetősége még a nyáron, de úgy döntött, marad a kék-fehéreknél. El is mondta, miért.
Dudás Gábor 2018. augusztus 24., péntek 11:08
Nyáron tért haza az MTK Budapesthez Pintér Ádám, akinek külföldre igazolni is lett volna lehetősége még a nyáron, de úgy döntött, marad a kék-fehéreknél. El is mondta, miért.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 24., péntek 11:08

Amikor Pintér Ádám hazaszerződött Németországból, az MTK nem csinált titkot abból, hogy - a játékos érdekeit is szem előtt tartva - egy visszautasíthatatlan külföldi ajánlat esetén még légiósnak állhat a 30 éves magyar válogatott labdarúgó. Az átigazolási időszak még nem ért véget, Pintér pedig döntést hozott jövőjéről.

- Maradok! Nagyon jó döntésnek érzem az elmúlt hetek alapján azt, hogy hazaigazoltam korábbi klubomhoz. Az elsődleges célom az, hogy az MTK minél eredményesebben szerepeljen, jelenleg mindent ennek rendelek alá - nyilatkozta az mtkbudapest.hu-nak.

A nagymúltú újonc MTK 10 pontot szerzett 5 forduló alatt az NB I-ben - Pintér így értékelte az eddig történteket.

- Mindenféleképpen jó rajtnak nevezhető ez, még ha bosszankodhattunk is a legutóbbi bajnoki után, hogy 2 pontot hagytunk kicsúszni a kezeink közül. Azért kell dolgoznunk, hogy ez a 2 pont ne hiányozzon nekünk a folytatásban, hiszen vannak céljaink, szeretnénk minél előrébb végezni a tabellán. Azokat a hibákat, amiket vétettünk, ki kell küszöbölni, és akkor még eredményesebb csapat lehetünk.

Hiába vagyunk újoncok, az MTK Budapestre a múltja és a sikerei alapján mindenki nagy klubként tekint - jogosan. Akármelyik ellenfél meghallja az MTK nevét, tudja, hogy kemény meccs vár rá, szerintem ez ebben a szezonban fokozottan igaz ránk: ha egy csapat pontot vagy pontokat akar elvenni tőlünk, az nagyon kemény csatára számíthat.

Saját teljesítményét pedig így látja a védőként és védekező középpályásként is bevethető futballista.

- Van még hová javulnom. Hosszabb kihagyás után vagyok, ezért még nem értem el arra a szintre, ahová szeretnék. Hétről hétre azért dolgozok, hogy minél jobb formába kerüljek - tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz