Fotó: fradi.hu
MTK

Angliából csábítják, Skóciából konkrét ajánlatot tettek az MTK játékosáért - részletek

Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Budai László 2022. május 25., szerda 13:19
Fotó: fradi.hu
Ylber Ramadanit több szigetországi klub is szeretné megszerezni.
Szerző: Budai László 2022. május 25., szerda 13:19

A csakfoci.hu információi szerint Angliából és Skóciából is csábítják Ylber Ramadanit, aki az előző szezonban alapembere volt az NB I-ben szereplő együttesnek.

A második vonalban a kék-fehérek is eltekintenek a külföldi labdarúgók szerepeltetésétől, a klubnál folyamatosan oldják meg a légiósok helyzetét: keresik azt a megoldást, ami a klubnak és a játékosnak is ideális.

Úgy tudjuk, az egyik külföldi játékosért, Ylber Ramadaniért a skót első osztályú Aberdeen már konkrét ajánlatot is tett, de nemcsak a skótok szeretnék őt megszerezni a szigetországból, ugyanis egy Championship-klub is komolyan érdeklődik a középpályásért.

Ramadanit rendszeresen behívták az albán válogatottba az MTK-ból, az idén Grúzia és Spanyolország ellen is játszhatott nemzeti csapatában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz