Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Tripla fizetésért vinné egy olasz együttes a válogatott védőt - magyar csapattársa is lenne

Román sajtóhírek szerint Rus nagy eséllyel az olasz másodosztályú Pisánál folytatja pályafutását, ahol háromszor annyit kereshet. A Vidi állítólag 800 ezer eurót kaphat a játékosért.
Nyikes Zoltán 2022. július 25., hétfő 10:51
Fotó: molfehervarfc.hu
Román sajtóhírek szerint Rus nagy eséllyel az olasz másodosztályú Pisánál folytatja pályafutását, ahol háromszor annyit kereshet. A Vidi állítólag 800 ezer eurót kaphat a játékosért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 25., hétfő 10:51

Az elmúlt hetekben a MOL Fehérvár FC egyik legfelkapottabb játékosa a román válogatott védő, Rus Adrián volt, akit előbb a hazája bajnokságában szereplő FCSB-vel, a svájci Grasshoppersszel és a spanyol Levantével, majd végül a lengyel Lech Poznannal is szóba hoztak.

Az említett lehetőségekből végül nem lettek konkrétumok, ám a legfrissebb sajtóhírek szerint újabb kérője akadt a Vidi-játékosnak.

A prosport.ro azt írja, Rus nagyon jó eséllyel az olasz másodosztályú Pisához igazolhat.

A portál azt is megjegyzi, hogy a Nagy Ádámot is a soraiban tudó együttes évi 480 ezer eurós fizetéssel csábítja a 26 éves hátvédet, ami a lap információja szerint közel háromszorosa annak, amit a Vidinél keres - ez állításuk szerint az NB I-es klubnál 15 ezer euró havonta - ami nagyjából 6 millió forintnak felel meg - , azaz évi 180 ezer euró.

A prosport.ro úgy tudja, a Pisa 800 ezer eurót fizethet a Vidinek Rus játékjogáért.

Olvastad már?
Így erősítenek az NB I csapatai a bajnoki rajt előtt - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban, az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz