A Vidi tartalékos csapattal kapott ki nagyon simán Kádáréktól - videó

A Kádár Tamással felálló Dinamo Kijevvel játszott felkészülési mérkőzést az NB I-ben második helyen álló Videoton, és az ukránok sima, 5-0-s győzelmet arattak.
Csakfoci Admin 2018. február 10., szombat 18:59
A Kádár Tamással felálló Dinamo Kijevvel játszott felkészülési mérkőzést az NB I-ben második helyen álló Videoton, és az ukránok sima, 5-0-s győzelmet arattak.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. február 10., szombat 18:59

Felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Videoton marbellai edzőtáborozása keretében az ukrán FK Dinamo Kijev ellen. A fehérváriaknál többségében a fiatalok és a cserejátékosok kaptak szerepet, a pályán lévők közül Vinícius, Varga József és Kovács István neve lehet a legismertebb a szurkolóknak.

Az ukránok a 11. percben szereztek vezetést, a 22.-ben pedig egy megpattanó lövés után már két gólos előnyben voltak. A szünetre 3-0-val fordultak a felek, a végeredmény pedig 5-0 lett, amit a 90. percben állított be a kijevi gárda, amelyben a válogatott védő, Kádár Tamás végig a pályán volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz